SPAR SAMMEN

Der er mange fordele ved at handle lokalt. Især, hvis du tilmelder dig SPARs fordelsapp, SPAR SAMMEN. Så får du masser af besparelser og ekstra gode tilbud.

Medlemsfordele

Det er vigtigt, at du opretter dit betalingskort i appen. På den måde få du helt automatisk fratrukket fordelsrabatter og indsamler rabatmærker og stempler i appen.
Ugentlige tilbud

Ugentlige tilbud

Hver uge får du særlige tilbud, som kun gælder for dig, der er tilmeldt SPAR SAMMEN. Se ugens aktuelle tilbud i tilbudsavisen eller ved at trykke på %-ikonet nederst i appen. Ugens tilbud gælder i alle SPAR-butikker og er kun gældende i den pågældende uge.

NYHED: Book et ophold og støt vild natur i Danmark

Nu kan du booke ophold med rabat i både Danmark og Europa. Vi har nemlig lavet et helt nyt samarbejde med rejsevirksomheden Happydays. Det betyder, at du som SPAR SAMMEN medlem kan booke ophold og ferier i Danmark og Europa og få op til 300 kr. i rabat pr. person på udvalgte ophold. Tilmeld dig SPAR SAMMEN og book via appen.

Når du booker dit ophold, er du samtidig med til at støtte mere vild natur i Danmark. SPAR donerer nemlig med 25 kr. for hver overnatning pr. person, til Den Danske Naturfond, som arbejder for at sikre mere plads til vild natur i Danmark.
Se betingelser vedrørende dit ophold på happydays.nu

Fordel hos Happydays

Få 20% på dit første køb

Der er mange fordele ved at handle lokalt. Især, hvis du tilmelder dig SPARs fordelsapp, SPAR SAMMEN. Så giver vi dig endda 20 % rabat, som du kan bruge første gang du handler med din app*. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig SPAR SAMMEN. SMS ”SPAR” til 1210 og download appen – så er du i gang.
SPAR SAMMEN

*Rabatten kan indløses senest 14 dage efter tilmeldingen til SPAR SAMMEN. Rabatten gælder ved tilmelding til SPAR SAMMEN. Tilmelding til SPAR SAMMEN kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og sms. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter i SPAR SAMMEN appen eller periodevise skrabelodder, rabatmærker og rabatkuponer. Rabatten skal bruges senest 14 dage efter tilmelding til SPAR SAMMEN. Rabatten kan bruges på ét køb og der gives rabat på køb for op til 2.000 kroner. Der udløses ikke rabat til debetkunder eller ved køb af spiritus, tobak, apotek og håndkøbsmedicin, aviser, ugeblade, magasiner, frimærker, spil, tips og lotto, oplevelsespakker, gavekort, taletidskort, modermælkserstatning, brændstof, flaske- og gaspant, samt ja-tak tilbud.  

Stempelkort

I SPAR SAMMEN-appen har du også mulighed for at samle stempler, når du handler ind. Med et stempelkort kan du fx handle 9 liter mælk i en bestemt periode og få den 10. liter mælk med i købet. Hver gang, du køber en vare fra stempelkortet i SPAR SAMMEN, får du automatisk et stempel i appen.

Stempelkort

SMS "SPAR" til 1210, download app'en

og få ekstra gode medlemstilbud allerede i dag
SPAR SAMMEN
Digitale kvitteringer

Digitale kvitteringer

I SPAR SAMMEN appen bliver det lettere for dig at holde styr på madbudgettet. Dine kvitteringer bliver automatisk gemt i appen.
Så nu er det slut med at gemme gamle kvitteringer. I vores fordelsapp kan du altid se dine besparelser og holde øje med dit samlede forbrug.

Du finder dine digitale kvitteringer i appen på de tre prikker nederst i appen.

Ugens tilbudsavis

Ugens tilbudsavis

I SPAR SAMMEN appen kan du altid finde ugens tilbudsavis. Tryk på de tre prikker nederst i appen og vælg ”Se ugens tilbudsavis”.

Find butik og se åbningstider

Find butik og se åbningstider

Du kan altid finde den SPAR-butik, som er nærmest dig, ved at kigge i SPAR SAMMEN appen. Tryk på de tre prikker nederst i appen og vælg ”Find butik og åbningstider. På kortet kan du se placeringen af alle SPAR-butikker i Danmark samt deres adresse og åbningstider.

Spørgsmål & Svar

Her finder du svar på de spørgsmål, vi oftest får om appen
Læs mere her

Du læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger HER