SPAR SAMMEN

Der er mange fordele ved at handle lokalt. Især, hvis du tilmelder dig SPARs fordelsapp, SPAR SAMMEN. Se alle fordelene herunder

Medlemsfordele

Det er vigtigt, at du opretter dit betalingskort i appen. På den måde få du helt automatisk fratrukket fordelsrabatter og indsamler rabatmærker og stempler i appen.
Ugentlige tilbud

Ugentlige medlemspriser

Hver uge får du særlige medlemspriser, som kun gælder for dig, der er tilmeldt SPAR SAMMEN. Se ugens aktuelle priser i ugens avis eller ved at trykke på %-ikonet nederst i appen. Ugens priser gælder i alle SPAR-butikker og er kun gældende i den pågældende uge.

NYHED: Book et ophold og støt vild natur i Danmark

Nu kan du booke ophold med rabat i både Danmark og Europa. Vi har nemlig lavet et helt nyt samarbejde med rejsevirksomheden Happydays. Det betyder, at du som SPAR SAMMEN medlem kan booke ophold og ferier i Danmark og Europa og få op til 300 kr. i rabat pr. person på udvalgte ophold. Tilmeld dig SPAR SAMMEN og book via appen.

Når du booker dit ophold, er du samtidig med til at støtte mere vild natur i Danmark. SPAR donerer nemlig med 25 kr. for hver overnatning pr. person, til Den Danske Naturfond, som arbejder for at sikre mere plads til vild natur i Danmark.
Se betingelser vedrørende dit ophold på happydays.nu

Læs mere her

Fordel hos Happydays

Download SPAR SAMMEN appen

og få ekstra gode medlemspriser allerede i dag
Download app'en
Fordelsapp SPAR SAMMEN

*Gælder kun medlemmer af SPAR SAMMEN. Tilmelding til SPAR SAMMEN kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og sms. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter i SPAR SAMMEN appen eller periodevise skrabelodder og rabatkuponer.
Der gives ikke rabatmærker ved køb af tobak, spil, tips og lotto. Rabatten gælder kun for ét køb. Der gives rabat på købet for op til 2.000 kroner. Der udløses ikke rabat til debetkunder eller ved køb af mad ud af huset, spiritus, tobak, apotek og håndkøbsmedicin, aviser, ugeblade, magasiner, frimærker, spil, tips og lotto, oplevelsespakker, gavekort, taletidskort, modermælkserstatning, brændstof, flaske- og gaspant, samt ja-tak tilbud.

Der har tidligere været sendt enkelte kuponer ud med velkomsttilbuddet, hvor det fremgår at rabatten godt kan bruges på mad ud af huset. Dette er desværre en fejl, og vi beklager.

Digitale kvitteringer

Digitale kvitteringer

I SPAR SAMMEN appen bliver det lettere for dig at holde styr på madbudgettet. Dine kvitteringer bliver automatisk gemt i appen.
Så nu er det slut med at gemme gamle kvitteringer. I vores fordelsapp kan du altid se dine besparelser og holde øje med dit samlede forbrug.

Du finder dine digitale kvitteringer i appen på de tre prikker nederst i appen.

Ugens tilbudsavis

Ugens avis

I SPAR SAMMEN appen kan du altid finde ugens avis. Tryk på de tre prikker nederst i appen og vælg ”Se ugens avis”.

Find butik og se åbningstider

Find butik og se åbningstider

Du kan altid finde den SPAR-butik, som er nærmest dig, ved at kigge i SPAR SAMMEN appen. Tryk på de tre prikker nederst i appen og vælg ”Find butik og åbningstider. På kortet kan du se placeringen af alle SPAR-butikker i Danmark samt deres adresse og åbningstider.

Spørgsmål & Svar

Her finder du svar på de spørgsmål, vi oftest får om appen
Læs mere her

Du læse vores vilkår for behandling af dine personoplysninger HER

;