SPAR SAMMEN

Vores medlemsapp SPAR SAMMEN giver blandt andet adgang til særlige medlemspriser, lækre opskrifter og ugens avis. Hent SPARs fordelsapp allerede i dag og få del i vores medlemsfordele.
DOWNLOAD APPEN

Medlemsfordele

Med vores fordelsapp har du altid dine medlemsfordele lige ved hånden. Se alle dine SPAR SAMMEN medlemsfordele herunder. Husk også at oprette dit betalingskort i appen. På den måde får du fratrukket fordelsrabatter, når du aktiverer dine kuponer.

Ugens avis altid ved hånden

I SPAR SAMMEN appen kan du altid finde ugens avis og se de mange gode priser. Tryk på de tre prikker nederst i appen og vælg ”Se ugens avis”.
Læs ugens avis
SPAR SAMMEN

20% i velkomstrabat*

Når du tilmelder dig SPAR SAMMEN, giver vi dig 20% rabat første gang du handler med din app. Download appen allerede nu og husk at oprette dig med dit betalingskort og aktivere medlemspriserne i appen.

*Gælder kun medlemmer af SPAR SAMMEN. Tilmelding til SPAR SAMMEN kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og via push besked i app. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter i SPAR SAMMEN appen eller periodevise skrabelodder og rabatkuponer.
Der gives ikke rabatmærker ved køb af tobak, spil, tips og lotto. Rabatten gælder kun for ét køb. Der gives rabat på købet for op til 2.000 kroner. Der udløses ikke rabat til debetkunder eller ved køb af mad ud af huset, spiritus, tobak, apotek og håndkøbsmedicin, aviser, ugeblade, magasiner, frimærker, spil, tips og lotto, oplevelsespakker, gavekort, taletidskort, modermælkserstatning, brændstof, flaske- og gaspant, samt ja-tak priser

Download SPAR SAMMEN appen

og få ekstra gode medlemspriser allerede i dag
Download app'en
Fordelsapp
SPAR SAMMEN

Digitale kvitteringer

Med digitale kvitteringer i SPAR SAMMEN appen bliver det lettere for dig at holde styr på madbudgettet. Dine kvitteringer bliver automatisk gemt i appen.

Du kan også altid se dine besparelser og holde øje med dit samlede forbrug i vores fordelsapp.

SPAR SAMMEN

Ugentlige medlemspriser

Hver uge får du særlige medlemspriser, som kun gælder for dig, der er tilmeldt SPAR SAMMEN. Se ugens aktuelle medlemspriser i ugens avis eller ved at trykke på %-ikonet nederst i appen. Ugens medlemspriser gælder i alle SPAR-butikker og er kun gældende i den pågældende uge.

SPAR SAMMEN

Find butik og se åbningstider

Du kan altid finde den SPAR-butik, som er nærmest dig, ved at kigge i SPAR SAMMEN appen. Tryk på de tre prikker nederst i appen og vælg ”Find butik og åbningstider".

Opskrifter – få dine yndlingsretter lige ved hånden

Med vores opskrifter og madunivers i fordelsappen har du altid let adgang til dine yndlingsretter. I vores opskriftsunivers finder du nemlig mere end 1.500 opskrifter med alverdens lækre råvarer. Uanset om du skal i gang med ugens madplan, eller mangler ideer til den kommende fest, har du altid inspiration lige ved hånden med vores opskrifter i appen. Find inspiration og gem let dine favoritopskrifter. 

Hold styr på dine indkøb med vores indkøbsliste i appen 

I vores fordelsapp finder du en digital indkøbsliste, som hjælper dig med at holde styr på ugens indkøb. Indkøbslisten kan du dele med resten af familien, så alle har mulighed for at tilføje varer. Med en fælles indkøbsliste i appen er det let at holde styr på jeres indkøb, uanset om det er dig selv eller anden, som står for at handle ind. 

Spørgsmål & Svar

Her finder du svar på de spørgsmål, vi oftest får om vores SPAR SAMMEN fordelsapp.
Læs mere her
SPAR SAMMEN

Spil & Vind

I SPAR SAMMEN appen kan du også spille sjove og underholdende spil og er du rigtig heldig, kan du vinde varer fra butikken! Husk at dit betalingskort skal være tilknyttet for at kunne deltage i spil og afhente dine præmier.
Download app'en

Du kan læse vores vilkår for medlemskab HER

;