Miljø

Miljø & sundhed

I SPAR har vi fokus på at forbedre vores klima og minimere de skadelige effekter fra vores butikker. Det sker gennem løbende optimeringer i butikken med henblik på et mindre energiforbrug, mindre forbrug af plastik og mindre madspild. Vi fortsætter arbejdet i SPAR, men vil samtidig gerne give lidt inspiration videre til vores kunder.
Ren natur

Ren Natur

Ren Natur er et non-profit projekt, som støtter op om tre vigtige fokusområder for SPAR, nemlig at skabe et rart lokalområde, støtte lokale foreninger og passe på naturen.

Læs mere
Julebeviser hos spar

Julebeviser 2021

I perioden d. 13. november til og med d. 24. december kan du købe fire smukke julebeviser hos din lokale SPAR. På hvert bevis får du et smukt naturmotiv, og når du køber et bevis, hjælper du samtidig med at bevare 2 m2 vild natur i Danmark for altid. Beløbet går ubeskåret til arbejdet med at bevare den vilde natur.

Læs mere
SPARS 7 klimatips

SPARS 7 klimaråd

I SPAR har vi fokus på at minimere vores klimapåvirkning. Det sker gennem løbende optimeringer i butikken med henblik på et mindre energiforbrug, ligesom vi arbejder på at minimere madspild.

Læs mere
Tilmeld nyhedsmail

Få vores bedste tilbud direkte i indbakken

Hold dig opdateret med ugens gode tilbud med vores nyhedsmail
Tilmeld dig
Miljø- & sundhedsmærker

Miljø- & sundhedsmærker

Der findes en lang række mærker, som du kan navigere efter, hvis du ønsker at tage mere miljø- eller sundhedsmæssige valg, når du handler dagligvarer.

Læs mere
Mad med børn

Den nemme madplan

En nem madplan gør hverdagen lidt sjovere og tiden i køkkenet til en leg. Med SPARs nemme madplan får du ideer til aftensmaden med vores 5-ugers madplan.

Læs mere
Miljø og sundhed

Madspild

Madspild er en af de store miljøsyndere, og her kan du for alvor gøre en indsats. I SPAR sænker vi f.eks. prisen på varer, som er tæt på udløbsdato, så vi undgår at kassere store mængder af mad.

Læs mere