Miljø

Miljø & sundhed

Vi fokus på at forbedre klimaet og minimere de skadelige effekter fra vores butikker. Det sker gennem løbende optimeringer i butikken med henblik på et mindre energiforbrug, mindre forbrug af plastik og mindre madspild. Vi giver lidt inspiration videre til jer.
Ren natur

Ren Natur

Ren Natur er et non-profit projekt, som støtter op om tre vigtige fokusområder for SPAR, nemlig at skabe et rart lokalområde, støtte lokale foreninger og passe på naturen.

Læs mere
SPARS 7 klimatips

SPARS 7 klimaråd

I SPAR har vi fokus på at minimere vores klimapåvirkning. Det sker gennem løbende optimeringer i butikken med henblik på et mindre energiforbrug, ligesom vi arbejder på at minimere madspild.

Læs mere
tilmeld nyhedsmail

Få inspiration direkte i indbakken

Hold dig opdateret med ugens avis og aktuelle aktiviteter med vores nyhedsmail
Tilmeld dig
Miljø- & sundhedsmærker

Miljø- & sundhedsmærker

Der findes en lang række mærker, som du kan navigere efter, hvis du ønsker at tage mere miljø- eller sundhedsmæssige valg, når du handler dagligvarer.

Læs mere
Mad med børn

Den nemme madplan

En nem madplan gør hverdagen lidt sjovere og tiden i køkkenet til en leg. Med SPARs nemme madplan får du ideer til aftensmaden med vores 5-ugers madplan.

Læs mere
Miljø og sundhed

Madspild

Madspild er en af de store miljøsyndere, og her kan du for alvor gøre en indsats. I SPAR sænker vi f.eks. prisen på varer, som er tæt på udløbsdato, så vi undgår at kassere store mængder af mad.

Læs mere
;