Hakkebøf med bløde løg, kartofler og brun sauce

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

350 g hakket oksekød, 8-12%Salt og peber1 spsk olie2 løg400 g Små hurtige kartofler1 brev Knorr brun sauce2,5 dl vand1 spsk mælk

Sådan gør du

Form to hakkebøffer ca. 1½ cm høje.  Krydr dem med salt og peber.

Skær løgene i skiver og steg dem på en pande i ½ spsk olie ved middel varme. Læg straks låg på panden. Vend dem nogle gange under stegningen. Krydr med salt og peber.

Lad den anden ½ spsk olie blive varm på en pande ved god varme. Olien skal være så varm, at ”det siger lyde”, når hakkebøfferne kommes på panden. Brun dem ca. 2 minutter på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem 5-6 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Vend dem nogle gange. Tag bøfferne af panden. Læg de stegte løg over bøfferne.

Imens koges kartoflerne i mikrobølgeovn eller i gryde ifølge tilberedning på pakken.

Saucen tilberedes.

 

Energi pr. person: 1347 Kj/ 323 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,0 g
Kulhydrat: 8,0 g

Fedt: 5,0 g