Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
350 g hakket oksekød, 8-12%
Salt og peber
1 spsk olie
2 løg
400 g Små hurtige kartofler
1 brev Knorr brun sauce
2,5 dl vand
1 spsk mælk
Tips til lidt ekstra: 

Champignon i skiver kan steges sammen med løgene.

Salat fx gulerodssalat eller en blandet grøn salat kan serveres til.

Hakkebøf med bløde løg, kartofler og brun sauce

Sådan skal du gøre: 

Form to hakkebøffer ca. 1½ cm høje.  Krydr dem med salt og peber.

Skær løgene i skiver og steg dem på en pande i ½ spsk olie ved middel varme. Læg straks låg på panden. Vend dem nogle gange under stegningen. Krydr med salt og peber.

Lad den anden ½ spsk olie blive varm på en pande ved god varme. Olien skal være så varm, at ”det siger lyde”, når hakkebøfferne kommes på panden. Brun dem ca. 2 minutter på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem 5-6 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Vend dem nogle gange. Tag bøfferne af panden. Læg de stegte løg over bøfferne.

Imens koges kartoflerne i mikrobølgeovn eller i gryde ifølge tilberedning på pakken.

Saucen tilberedes.

 

Energi pr. person: 1347 Kj/ 323 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,0 g
Kulhydrat: 8,0 g

Fedt: 5,0 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN