Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Hakkebøf med bløde løg, kartofler og brun sauce
Hakkebøf med bløde løg, kartofler og brun sauce
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
hakket oksekød (ca. 12% fedt)
350 g
salt & sort peber
0
olie
1 spsk
små løg
2
små kartofler
400 g
brun sovs
2.5 dl
Sådan gør du
1.
Form to hakkebøffer ca. 1½ cm høje.
2.
Krydr dem med salt og peber.
3.
Skær løgene i skiver og steg dem på en pande i ½ spsk olie ved middel varme.
4.
Læg straks låg på panden.
5.
Vend dem nogle gange under stegningen.
6.
Krydr med salt og peber.
7.
Lad den anden ½ spsk olie blive varm på en pande ved god varme.
8.
Olien skal være så varm, at ”det siger lyde”, når hakkebøfferne kommes på panden.
9.
Brun dem ca. 2 minutter på hver side.
10.
Skru ned til jævn varme og steg dem 5-6 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
11.
Vend dem nogle gange.
12.
Tag bøfferne af panden.
13.
Læg de stegte løg over bøfferne.
14.
Imens koges kartoflerne i mikrobølgeovn eller i gryde ifølge tilberedning på pakken.
15.
Saucen tilberedes.
Dansk
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5505 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
453 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.8 g
Protein:
25.5 %
6.8 g
Kulhydrat:
30.8 %
8.2 g
Fedt:
43.7 %
5.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;