Karrysild

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • lidt smør til stegning
  • 4 store marinerede sild
  • 1 lille løg
  • 1 tsk karry
  • 1 æble
  • 4 spsk mayonnaise
  • 4 spsk creme fraiche 18%
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Lad sildefileterne dryppe af, fjern rester af løg og marinade, og skær dem hver i fire eller fem stykker.

  • 2.
    Skær løg og æbler i små tern.

  • 3.
    Sauter løget i smørret i en lille gryde.

  • 4.
    Når løget er færdigt, tilsæt så karry, og varm den godt igennem, så smagen kan udvikle sig.

  • 5.
    Tilsæt derefter æblerne, tag gryden af varmen, og lad blandingen køle af.

  • 6.
    Bland mayonnaise og creme fraiche, og tilsæt den afkølede karryblanding.

  • 7.
    Smag til med salt og peber.

  • 8.
    Vend det hele sammen med sildestykkerne.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4060 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
868 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 8.6 %4.4 g
Kulhydrat: 21.3 %10.9 g
Fedt: 70.1 %16.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;