Find butik
Ugens avis
Opskrifter
Fordelsapp
Køb online
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Karrysild
Karrysild
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
lidt smør til stegning
4 store marinerede sild
1 lille zittauerløg
1 tsk karry
1 æble
4 spsk mayonnaise
4 spsk creme fraiche 18%
salt & sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Lad sildefileterne dryppe af, fjern rester af løg og marinade, og skær dem hver i fire eller fem stykker.
2.
Skær løg og æbler i små tern.
3.
Sauter løget i smørret i en lille gryde.
4.
Når løget er færdigt, tilsæt så karry, og varm den godt igennem, så smagen kan udvikle sig.
5.
Tilsæt derefter æblerne, tag gryden af varmen, og lad blandingen køle af.
6.
Bland mayonnaise og creme fraiche, og tilsæt den afkølede karryblanding.
7.
Smag til med salt og peber.
8.
Vend det hele sammen med sildestykkerne.
Fisk og skaldyr
Tilbehør
Pålæg
Hurtig
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4178 kj / 999 kcal
Næringsindhold pr. 100g
902 kj / 216 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
8.6 %
4.6 g
Kulhydrat:
19 %
10.1 g
Fedt:
72.4 %
17.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;