HjemOpskrifterKonfekt med nougat og salte sukkermandler

Konfekt med nougat og salte sukkermandler

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 75 g blød nougat
  • 300 g marcipan
  • 50 g saltede sukkerristede hakkede mandler fx Kims nøddebrud
  • 150 g overtrækschokolade, mørk

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Salte sukkermandler: Smelt 120 g sukker og tilsæt 100 g saltede mandler.

  • 2.
    Hæld blandingen ud på et stykke bagepapir og lad krokanten afkøle, inden den hakkes i små stykker.

  • 3.
    Konfekt: Del marcipanen i 12 lige store stykker og tril til kugler.

  • 4.
    Lav en fordybning i hver og fordel nougat og nødder heri.

  • 5.
    Pak marcipanen omkring og tril til små æg.

  • 6.
    Overtræk med chokolade og pynt med ekstra nødder eller lidt flagesalt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11701 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2035 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.5 g
Protein: 8.6 %10.3 g
Kulhydrat: 36 %43.1 g
Fedt: 55.4 %30.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;