Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
Vi tilbyder
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Specialøl
Mad i fokus
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Mad i fokus
Tæt på råvaren
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Hjem
Opskrifter
Konfekt med nougat og salte sukkermandler
Konfekt med nougat og salte sukkermandler
Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
75 g blød nougat
300 g marcipan
50 g saltede sukkerristede hakkede mandler fx Kims nøddebrud
150 g overtrækschokolade, mørk
SÅDAN GØR DU
1.
Salte sukkermandler: Smelt 120 g sukker og tilsæt 100 g saltede mandler.
2.
Hæld blandingen ud på et stykke bagepapir og lad krokanten afkøle, inden den hakkes i små stykker.
3.
Konfekt: Del marcipanen i 12 lige store stykker og tril til kugler.
4.
Lav en fordybning i hver og fordel nougat og nødder heri.
5.
Pak marcipanen omkring og tril til små æg.
6.
Overtræk med chokolade og pynt med ekstra nødder eller lidt flagesalt.
Snacks
Brød og kager
Juleknas
Jul
Vinter
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11701 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2035 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.5 g
Protein:
8.6 %
10.3 g
Kulhydrat:
36 %
43.1 g
Fedt:
55.4 %
30.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Facebook
Youtube
;