Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
300 g Original ODENSE Marcipan
75 g Odense Blød Nougat
50 g saltede sukkerristede hakkede mandler/nødder fx Kims nøddebrud
150 g ODENSE Mørk Chokolade til overtræk
Pynt: Ekstra nødder eller flagesalt
Påskeæg

Konfekt med nougat og salte sukkermandler

Sådan skal du gøre: 

Salte sukkermandler:

Smelt 120 g sukker og tilsæt 100 g saltede mandler. Hæld blandingen ud på et stykke bagepapir og lad krokanten afkøle, inden den hakkes i små stykker.

Konfekt:

Del marcipanen i 12 lige store stykker og tril til kugler. Lav en fordybning i hver og fordel nougat og nødder heri. Pak marcipanen omkring og tril til små æg. Overtræk med chokolade og pynt med ekstra nødder eller lidt flagesalt.

 

Energi pr. stk: 998 Kj/ 238 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 9,5 g.

Kulhydrat: 43,5 g.

Fedt: 31,5 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN