Konfekt med nougat og salte sukkermandler

fork and spoon
Søde sager
clock
0-30 min
Påskeæg
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

300 g Original ODENSE Marcipan75 g Odense Blød Nougat50 g saltede sukkerristede hakkede mandler/nødder fx Kims nøddebrud150 g ODENSE Mørk Chokolade til overtrækPynt: Ekstra nødder eller flagesalt

Sådan gør du

Salte sukkermandler:

Smelt 120 g sukker og tilsæt 100 g saltede mandler. Hæld blandingen ud på et stykke bagepapir og lad krokanten afkøle, inden den hakkes i små stykker.

Konfekt:

Del marcipanen i 12 lige store stykker og tril til kugler. Lav en fordybning i hver og fordel nougat og nødder heri. Pak marcipanen omkring og tril til små æg. Overtræk med chokolade og pynt med ekstra nødder eller lidt flagesalt.

 

Energi pr. stk: 998 Kj/ 238 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 9,5 g.

Kulhydrat: 43,5 g.

Fedt: 31,5 g