Det skal du bruge
60-120 min
Boller
1½ dl lunkent vand
25 g gær
¼ dl olie
½ æg (gem den anden del til pensling)
1½ spsk. sukker
½ tsk. salt
500 g italiensk hvedemel Manitoba (Gestus)
100 g grahamsmel (Gestus)
Sort og hvid sesam til drys
6 boller
Energi pr. person: 1.739,4 kJ / 415,5 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g
Kulhydrat: 66,1 g
Fedt: 5,3 g
Sandwich spread med chili (Gestus)
Coleslaw
¼ lille rødkål
1 fennikel
5 spsk. mayonnaise
1 spsk. tomat ketchup (Gestus)
1 spsk. æblecider eddike (Gestus)
1 spsk. sukker
3 spsk. mælk
Energi pr. 100 g.: 793,4 kJ / 189,5 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,6 g
Kulhydrat: 8,9 g
Fedt: 16,8 g
Honningristede valnødder
1 dl valnødder
2 spsk. akaciehonning (Gestus)
1 spsk. Smør
Energi pr. 100 g.: 2.366,4 kJ / 565,3 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,7 g
Kulhydrat: 37,4 g
Fedt: 44 g
Pynt
Æbler
Tranebær
Bredbladet persille

LUKSUS MED GESTUS: Flæskestegssandwich med coleslaw og honningristede nødder

Sådan skal du gøre: 

Lav boller ud fra grundopskriften, men byt melet ud med 500 gram italiensk hvedemel Manitoba og 100 g grahamsmel. Del dejen i 12 små boller, og lad dem hæve i en passende form eller ovnfast fad. Bag bollerne i formen i cirka 10 minutter ved 220 grader.

Coleslaw: Skær rødkål og fennikel tyndt ud, og lad fennikel ligge lidt i koldt vand, så bliver den sprød som kålen. Bland mayonnaise, ketchup, eddike, sukker og mælk i en skål, og smag til med salt og peber. Massér kål og fennikel i dressingen.

 

Honningristede valnødder: Rist valnødderne på en pande eller i en lille gryde, og tilsæt honning og smør. Slyng det sammen, og læg det ud på bagepapir, og lad det køle af.

Halvér bollerne, og smør dem med Gestus sandwich-spread med chili. Læg flæskesteg og coleslaw i, og pynt med æbler, tranebær, persille og honningristede valnødder.

 

Tip!

I stedet for at bage bollerne kan du købe boller fra Gestus.

 

 

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN