6 personer
Lav boller ud fra grundopskriften, men byt melet ud med 500 gram italiensk hvedemel Manitoba og 100 g grahamsmel. Del dejen i 12 små boller, og lad dem hæve i en passende form eller ovnfast fad. Bag bollerne i formen i cirka 10 minutter ved 220 grader.
Coleslaw: Skær rødkål og fennikel tyndt ud, og lad fennikel ligge lidt i koldt vand, så bliver den sprød som kålen. Bland mayonnaise, ketchup, eddike, sukker og mælk i en skål, og smag til med salt og peber. Massér kål og fennikel i dressingen.
Honningristede valnødder: Rist valnødderne på en pande eller i en lille gryde, og tilsæt honning og smør. Slyng det sammen, og læg det ud på bagepapir, og lad det køle af.
Halvér bollerne, og smør dem med Gestus sandwich-spread med chili. Læg flæskesteg og coleslaw i, og pynt med æbler, tranebær, persille og honningristede valnødder.
Tip!
I stedet for at bage bollerne kan du købe boller fra Gestus.