LUKSUS MED GESTUS: Flæskestegssandwich med coleslaw og honningristede nødder

fork and spoon
Middagsretter
clock
60-120 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

Boller1½ dl lunkent vand25 g gær¼ dl olie½ æg (gem den anden del til pensling)1½ spsk. sukker½ tsk. salt500 g italiensk hvedemel Manitoba (Gestus)100 g grahamsmel (Gestus)Sort og hvid sesam til drys6 bollerEnergi pr. person: 1.739,4 kJ / 415,5 kcal. Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 9,3 gKulhydrat: 66,1 gFedt: 5,3 g Sandwich spread med chili (Gestus)Coleslaw¼ lille rødkål1 fennikel5 spsk. mayonnaise1 spsk. tomat ketchup (Gestus)1 spsk. æblecider eddike (Gestus)1 spsk. sukker3 spsk. mælkEnergi pr. 100 g.: 793,4 kJ / 189,5 kcal.Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 1,6 gKulhydrat: 8,9 gFedt: 16,8 g Honningristede valnødder1 dl valnødder2 spsk. akaciehonning (Gestus)1 spsk. SmørEnergi pr. 100 g.: 2.366,4 kJ / 565,3 kcal. Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 7,7 gKulhydrat: 37,4 g Fedt: 44 g PyntÆblerTranebærBredbladet persille

Sådan gør du

Lav boller ud fra grundopskriften, men byt melet ud med 500 gram italiensk hvedemel Manitoba og 100 g grahamsmel. Del dejen i 12 små boller, og lad dem hæve i en passende form eller ovnfast fad. Bag bollerne i formen i cirka 10 minutter ved 220 grader.

Coleslaw: Skær rødkål og fennikel tyndt ud, og lad fennikel ligge lidt i koldt vand, så bliver den sprød som kålen. Bland mayonnaise, ketchup, eddike, sukker og mælk i en skål, og smag til med salt og peber. Massér kål og fennikel i dressingen.

 

Honningristede valnødder: Rist valnødderne på en pande eller i en lille gryde, og tilsæt honning og smør. Slyng det sammen, og læg det ud på bagepapir, og lad det køle af.

Halvér bollerne, og smør dem med Gestus sandwich-spread med chili. Læg flæskesteg og coleslaw i, og pynt med æbler, tranebær, persille og honningristede valnødder.

 

Tip!

I stedet for at bage bollerne kan du købe boller fra Gestus.