HjemOpskrifterLUKSUS MED GESTUS: Flæskestegssandwich med coleslaw og honningristede nødder

LUKSUS MED GESTUS: Flæskestegssandwich med coleslaw og honningristede nødder

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
boller
  • 1.5 dl lunkent vand
  • 25 g gær
  • 0.25 dl olie
  • 0.5 æg (gem den anden del til pensling)
  • 1.5 spsk sukker
  • 0.5 tsk salt
  • 500 g tipo 00 hvedemel
  • sesamfrø til drys
  • 6 sandwichboller
  • chili dressing
  • coleslaw
  • 300 g rødkål
  • 1 fennikel
  • 5 spsk mayonnaise
  • 1 spsk tomatketchup
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk sukker
  • 3 spsk mælk
honningristede valnødder
  • 1 dl valnøddekerne
  • 2 spsk akaciehonning
  • 1 spsk smør
pynt
  • æble
  • tranebær
  • bredbladet persille

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Lav boller ud fra grundopskriften, men byt melet ud med 500 gram italiensk hvedemel Manitoba og 100 g grahamsmel.

  • 2.
    Del dejen i 12 små boller, og lad dem hæve i en passende form eller ovnfast fad.

  • 3.
    Bag bollerne i formen i cirka 10 minutter ved 220 grader.

  • 4.
    Coleslaw: Skær rødkål og fennikel tyndt ud, og lad fennikel ligge lidt i koldt vand, så bliver den sprød som kålen.

  • 5.
    Bland mayonnaise, ketchup, eddike, sukker og mælk i en skål, og smag til med salt og peber.

  • 6.
    Massér kål og fennikel i dressingen.

  • 7.
    Honningristede valnødder: Rist valnødderne på en pande eller i en lille gryde, og tilsæt honning og smør.

  • 8.
    Slyng det sammen, og læg det ud på bagepapir, og lad det køle af.

  • 9.
    Halvér bollerne, og smør dem med Gestus sandwich-spread med chili.

  • 10.
    Læg flæskesteg og coleslaw i, og pynt med æbler, tranebær, persille og honningristede valnødder.

  • 11.
    Tip! I stedet for at bage bollerne kan du købe boller fra Gestus.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17910 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
923 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.8 g
Protein: 11.8 %6.4 g
Kulhydrat: 59.5 %32.3 g
Fedt: 28.7 %7.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;