Gert til Påske

Det er påske i SPAR

Og derfor giver vi dig endnu flere fordele, når du handler hos os!

Fejr påsken sammen med SPAR

Glæder du dig også helt vildt til at komme i påskestemning? Så har vi noget til dig, som du godt kan glæde dig til. I SPAR holder vi nemlig påske med rabatmærker, så du kan spare op til 20%*, i SPAR SAMMEN kan du vinde specialøl for mere end 500.000 kr., vi holder ølsmagning på udvalgte dage, og der er påsketegninger, som dine børn kan farvelægge. Læs mere nedenfor.

 

Vi holder påske fra d. 18. marts til og med d. 8. april og du finder derfor spændende og hyggelige aktiviteter i SPAR og her på siden. Læs mere nedenfor.

Rabatmærker

 

Saml rabatmærker

Få et rabatmærke for hver 100 kr.*, du køber for i perioden d. 18. marts til d. 7. april 2023. Saml mærker nok til at få 10, 15 eller 20% rabat på hele dit køb enten d. 11., 12. eller 13. april 2023. Hent dit samlehæfte i din lokale SPAR og kom i gang allerede nu.

Se alle betingelserne nederst på siden*.


 

SPIN & VIND – præmier for over 500.000 kr.

Vi fejrer vores nye specialølunivers med en stor konkurrence i SPAR SAMMEN. Hver dag kan du spille med i SPAR SAMMEN og vinde specialøl for en samlet værdi af over 500.000 kr. Læs mere om konkurrencebetingelser længere nede.**

LÆS MERE

Påskespil
Påsketegninger

Farvelæg påsketegninger

Vi vil gerne gøre din påske hyggelig og sjov. Hvad rimer mere på påske end påskeharen og æg? Så find dine yndlingsfarver frem og farvelæg vores påsketegninger, som du kan downloade og printe til de mindste. 

 

Hent her


 

Find dine påskeøl hos SPAR

Opdag en verden af øl i vores nye specialølunivers. I butikken har vi gjort det nemmere for dig at finde lige præcis din favoritøl, og her på spar.dk har vi samlet alt fra hvordan øl egentlig brygges og hvilke råvarer der er i, til information om de forskellige øltyper og inspiration til parring af øl og mad.

 

Lær om specialøl

 

 

Brygproces

 

Kom og smag - specialøl

Tag på øl-eventyr i din lokale SPAR og oplev nye smage, når vi holder ølsmagning:

 

Fredag d. 17. marts - fra kl. 15-18

Fredag d. 24. marts - fra kl. 15-18

Fredag d. 31. marts - fra kl. 15-18

Onsdag d. 5. april - fra kl. 15-18

 

Smageskema

Smageskema

Print vores smageskema og lav din egen ølsmagning med familie og venner. I kan bruge skemaet til at vurdere øl og pointgive dem.
Hent det her

Bliv klogere på specialøl og find den perfekte øl til din påskefrokost i din lokale SPAR. Besøg vores specialølunivers og lær mere

LÆS MERE

Inspiration til påskebordet

Gå på opdagelse i vores store udvalg af madopskrifter og find inspiration til påskebordet.

 

Gul Pris = discountpris

Vi matcher løbende prisen på mindst 450 varer med Rema 1000 og Nettos normalpriser. Så slipper du for at køre langt efter discount. 

 

Læs mere her

Gul Pris i påsken

SPAR ØNSKER DIG EN GOD PÅSKE

Find butik

Vi glæder os til at se dig i din lokale SPAR

Find Butik

 

Konkurrencebetingelser

*Der gives rabat på køb for op til 2.000 kr. Rabatmærker udløses ikke ved indløsning af samlehæfte. Der udløses ikke rabatmærker og rabat til debetkunder eller ved køb af mad ud af huset, spiritus, tobak, apotek og håndkøbsmedicin, aviser, ugeblade, magasiner, frimærker, spil, tips og lotto, oplevelsespakker, gavekort, taletidskort, modermælkserstatning, brændstof, flaske- og gaspant, samt ja-tak tilbud.

 

**Tilmelding til SPAR SAMMEN kræver samtykke til at modtage markedsføring på e-mail og sms. Deltagelse kræver, at du har downloadet SPAR SAMMEN appen og oprettet en bruger med aktivt betalingskort. Du skal være min. 18 år for at deltage. Du kan spille med i SPAR SAMMEN appen én gang om dagen i kampagneperioden fredag d. 17.marts til og med fredag d. 7. april 2023. Lander du på et vinderfelt, vinder du en af de 21.000 specialøl. Hver præmie har en værdi fra 13,50 kr. til 43,95 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinder du, får du automatisk en gevinstkupon i appen, som du skal aktivere. Præmien skal hentes i din lokale SPAR-butik senest 2 dage efter den er vundet, ellers bortfalder din ret til at hente præmien. Den samlede præmieværdi for alle spillets præmier er 519.350 kr. Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas persondatapolitik, som kan læses på spar.dk/persondata. Ansatte i Carlsberg Danmark A/S, SPAR-butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Konkurrencen udbydes af SPAR v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Dagrofa ApS er ansvarlig for konkurrencen.

;