Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Ren Natur

Igen i år har vi været så heldige at indgå et samarbejde med Hold Danmark Rent omkring Ren Natur. Ren Natur er et fantastisk projekt, som støtter op om tre vigtige fokusområder for SPAR; nemlig at skabe et rart lokalområde og samtidig støtte lokale foreninger og passe på naturen. Sidste år samlede vi over 10 tons affald ind i samarbejde med en lang række lokale foreninger, som alle fik et økonomisk bidrag.  

Ren Natur er et non-profit projekt med stigende popularitet - og i år forventer vi at komme endnu længere omkring med skraldeindsamlinger end sidste år. Det glæder vi os meget til. 

3.000 kroner i støtte til lokale foreninger

Tilmeldingen til indsamling af skrald starter omkring 1. marts og de mange ruter forventes hurtigt at blive uddelt til alle de aktive foreninger, som ønsker at støtte projektet. Tilmelder man sig en indsamling modtager foreningen 3.000 kroner for hver rute, som kan bruges til udstyr eller sociale tiltag efter foreningens eget ønske. Du kan se om der er en rute til din forening, ved at klikke her: rennatur.org.

Hurtige facts om Ren Natur:

  • Ren Natur afvikles lokalt, men er nationalt organiseret og administreret
  • Der oprettes ca. 435 indsamlingsruter
  • Affaldsindsamlingerne er et supplement til den kommunale renholdelsesopgave
  • KFI støtter den lokale købmand økonomisk i projekt Ren Natur
  • Der udbetales kr. 3.000 i sponsorstøtte til foreninger, der har gennemført en affaldsindsamling. På den måde støtter SPAR det lokale foreningsliv igennem sponsoratet
  • Indsamlingsperiode: April til oktober 2020
  • En rute starter, slutter eller går tæt forbi en SPAR butik, hvor det er muligt 
  • SPAR er hovedsponsor sammen med McDonald’s, Westwind og Danske Bank

 

SPARs kædedirektør, Richo Boss, om Ren Natur 

"Ved at indsamle henkastet affald lokalt, bidrager vi positivt netop der, hvor vi ønsker og kan gøre en forskel - nemlig i nærområderne. At Projekt Ren Natur samarbejder omkring affaldsindsamling med lokale foreninger, gennem tildeling af sponsormidler, stemmer godt overens med de mange gode tiltag som vores SPAR købmænd i forvejen gør, bl.a. støtte af lokale foreninger og sportsklubber - så det er på alle måder et rigtigt godt projekt.

Både personligt og på SPAR-kædens vegne håber jeg, at vores købmænd sammen med Projekt Ren Natur kan medvirke til en bevidstgørelse og synlighed af problematikken omkring henkastet affald og samtidig styrke både det lokale ansvar og motivationen for at passe bedre på naturen. Derudover er det en begivenhed som samler borgerne lokalt og er medvirkende til at øge fællesskabsfølelsen og engagementet lokalt."

LÆS TILBUDSAVISEN