Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Ren Natur

I år har vi været så heldige at indgå et samarbejde med Hold Danmark Rent omkring Ren Natur. Ren Natur er et fantastisk projekt, som støtter op om tre vigtige fokusområder for SPAR; nemlig at skabe et rart lokalområde og samtidig støtte lokale foreninger og passe på naturen. Læs mere om de lokale SPAR købmænd her

Ren Natur er et non-profit projekt, som efter sit pilotprojekt sidste år er i sit første rigtige driftsår. 

3.000 kroner i støtte til lokale foreninger

Mange foreninger har allerede tilmeldt sig til de mange indsamlingsruter i 2019. Den tilmeldte forening modtager for hver rute 3.000 kroner, som kan bruges til udstyr eller sociale tiltag efter foreningens eget ønske. Tilmelding som indsamler skal ske på rennatur.org.

Hurtige facts om Ren Natur:

  • Ren Natur afvikles lokalt, men er nationalt organiseret og administreret
  • Der oprettes ca. 350 indsamlingsruter
  • Affaldsindsamlingerne er et supplement til den kommunale renholdelsesopgave
  • KFI støtter den lokale købmand økonomisk i projekt Ren Natur
  • Der udbetales kr. 3.000 i sponsorstøtte til foreninger, der har gennemført en affaldsindsamling. På den måde støtter SPAR det lokale foreningsliv igennem sponsoratet
  • Indsamlingsperiode: April til oktober 2019
  • En rute starter, slutter eller går tæt forbi en SPAR butik, hvor det er muligt 
  • SPAR er hovedsponsor sammen med McDonald’s og Dansk Retursystem

 

SPARs kædedirektør, Richo Boss, om Ren Natur 

"Ved at indsamle henkastet affald lokalt, bidrager vi positivt netop der, hvor vi ønsker og kan gøre en forskel - nemlig i nærområderne. At Projekt Ren Natur samarbejder omkring affaldsindsamling med lokale foreninger, gennem tildeling af sponsormidler, stemmer godt overens med de mange gode tiltag som vores SPAR købmænd i forvejen gør, bl.a. støtte af lokale foreninger og sportsklubber - så det er på alle måder et rigtigt godt projekt.

Både personligt og på SPAR-kædens vegne håber jeg, at vores købmænd sammen med Projekt Ren Natur kan medvirke til en bevidstgørelse og synlighed af problematikken omkring henkastet affald og samtidig styrke både det lokale ansvar og motivationen for at passe bedre på naturen. Derudover er det en begivenhed som samler borgerne lokalt og er medvirkende til at øge fællesskabsfølelsen og engagementet lokalt."

LÆS TILBUDSAVISEN