En af de lokale

En af de lokale

Om SPAR

SPAR er en stor supermarkedskæde med mere end 130 butikker i hele Danmark. Vores butikker er drevet af lokale købmænd, der brænder for at styrke det lokalområde, som butikken ligger i.
Spar butik

SPAR Danmark blev grundlagt i 1954, men faktisk er SPARs historie mere end 85 år gammel og har rødder i Holland. Siden hen er SPAR blevet en del af et internationalt detailkoncept, og er blevet verdens største sammenslutning af selvstændige købmænd med mere end 13.000 butikker på verdensplan i mere end 48 lande på 4 forskellige kontinenter.
Selvom du finder SPAR på tværs af hele verdenen, så gør SPAR Danmark en dyd ud af at være tæt på lokalsamfundet og én af de lokale.
 

Se alle de aktuelle priser

Ugens avis byder på alt fra lækkert kød, mejeri , frisk frugt og grønt og meget meget andet.
Læs avisen
Ugens avis

Hvad betyder det at være en af de lokale?

SPAR købmanden er det lokale samlingssted i en travl hverdag og til den stille weekend, hvor du har tid til at sludre. Købmanden er den hjælpende hånd, når alting går lidt for stærkt og det nemme indkøbssted til hverdagen, så kabalen stadig går op, når ungerne skal hentes og bringes, der skal handles, laves mad, vaskes og puttes.
Torvedag

SPAR købmanden værner om det lokale, både socialt og praktisk. Derfor holder hver købmand torvedage og andre arrangementer for byen, bakker op med lokale sponsorater, og samarbejder med Ren Natur, som bidrager til en mere rent lokalmiljø.
Med andre ord mener vi, at der er behov for nogen, der støtter op om de små samfund. Om de gamle dyder. Om de nære værdier. Nogen, du er på fornavn med. En SPAR købmand er lige præcis dét samlingspunkt, for SPARs købmænd er selv en del af lokalsamfundet. 

Fordele til dig

Der er mange fordele ved at handle lokalt. Især, hvis du tilmelder dig SPARs fordelsapp, SPAR SAMMEN.
Bliv fordelskunde
Fordelsapp SPAR SAMMEN
;