Æggekage

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 dl Arla® ØKO letmælk
  • 6 æg
  • 1 hakket løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tørret frisk chili
  • 1 peberfrugt
  • 300 g kogte kartofler
  • 100 g hele champignoner
  • 2 tomater
  • 1 spsk olivenolie
  • 0.5 bundt purløg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pisk æg, mælk, chili, salt og peber godt sammen i en skål.

  • 2.
    Skær peberfrugt, champignon og kartofler i mindre stykker og fordel i et ildfast fad, penslet med 1 spsk. olivenolie.

  • 3.
    Skær også tomaterne i mindre stykker og kom i.

  • 4.
    Hæld æggeblandingen over og tænd ovnen på 200 grader.

  • 5.
    Bag i ca. 25-30 min. til æggekagen har sat sig.

  • 6.
    Server med masser af friskhakket purløg, syltede rødbeder og groft rugbrød.

  • 7.
    Perfekt som en let frokost.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4346 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
296 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 23.6 %4.1 g
Kulhydrat: 34.6 %6.0 g
Fedt: 41.8 %3.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;