Æggekage

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

6 stk æg3 dl letmælk1 stk hakket løg1 stk fed hvidløg1 stk tørret chili1 stk peberfrugt300 g kogte kartofler100 g Hele champignon2 stk tomater1 spsk olivenolie0,5 bdt purløg

Sådan gør du

  1. Pisk æg, mælk, chili, salt og peber godt sammen i en skål.
  2. Skær peberfrugt, champignon og kartofler i mindre stykker og fordel i et ildfast fad, penslet med 1 spsk. olivenolie.
  3. Skær også tomaterne i mindre stykker og kom i.
  4. Hæld æggeblandingen over og tænd ovnen på 200 grader.
  5. Bag i ca. 25-30 min. til æggekagen har sat sig.

Server med masser af friskhakket purløg, syltede rødbeder og groft rugbrød. Perfekt som en let frokost.