Æggekage

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • Arla® ØKO letmælk3 dl
  • æg6 stk
  • hakket løg1 stk
  • fed hvidløg1 stk
  • tørret frisk chili1 stk
  • peberfrugt1 stk
  • kogte kartofler300 g
  • hele champignoner100 g
  • tomater2 stk
  • olivenolie1 spsk
  • purløg0.5 bundt

Sådan gør du

  • 1.
    Pisk æg, mælk, chili, salt og peber godt sammen i en skål.

  • 2.
    Skær peberfrugt, champignon og kartofler i mindre stykker og fordel i et ildfast fad, penslet med 1 spsk. olivenolie.

  • 3.
    Skær også tomaterne i mindre stykker og kom i.

  • 4.
    Hæld æggeblandingen over og tænd ovnen på 200 grader.

  • 5.
    Bag i ca. 25-30 min. til æggekagen har sat sig.

  • 6.
    Server med masser af friskhakket purløg, syltede rødbeder og groft rugbrød.

  • 7.
    Perfekt som en let frokost.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4287 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
298 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.1 g
Protein: 23.7 %4.1 g
Kulhydrat: 34 %6.0 g
Fedt: 42.3 %3.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;