HjemOpskrifterAndebryst med timiankartofler og citronskal

Andebryst med timiankartofler og citronskal

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • andebryster med skind4 stk
  • store bagekartofler4 stk
  • timianblad1 stk
  • olivenolie0
  • revet citronskal (usprøjtet)0
  • salt & sort peber0

Sådan gør du

  • 1.
    Tænd ovnen på 200 grader.

  • 2.
    Skyl kartofler og citron.

  • 3.
    Skær kartofler i mindre stykker og sæt dem over i en gryde med vand.

  • 4.
    Kog dem et par minutter og hæld vandet fra.

  • 5.
    Rids andebrysterne og krydr med salt og peber.

  • 6.
    Varm en pande med olie og steg brysterne med skindsiden nedad i ca. 5-6 min.

  • 7.
    Vend dem og giv dem 1 min. på den anden side.

  • 8.
    Kom dem i en bradepande og tag andefedtet fra.

  • 9.
    Kom dem i ovnen ca. 5 min., afhængig af hvor rød du ønsker din and.

  • 10.
    Tag anden ud og lad den trække 10 min. (imens steges kartoflerne).

  • 11.
    Varm andefedtet op i en pande og kom kartoflerne på.

  • 12.
    Kom timian, revet citronskal, salt og peber ved og steg kartoflerne sprøde.

  • 13.
    Anret med skiver af andebryst med de sprøde kartofler til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9086 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
413 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.0 g
Protein: 47.9 %11.6 g
Kulhydrat: 30.7 %7.5 g
Fedt: 21.4 %2.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;