Andebryst med timiankartofler og citronskal

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 andebryst4 stor bagekartofler1 Kvist timianOlivenolieRevet citronskalSalt og peber

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skyl kartofler og citron.
  3. Skær kartofler i mindre stykker og sæt dem over i en gryde med vand.
  4. Kog dem et par minutter og hæld vandet fra.
  5. Rids andebrysterne og krydr med salt og peber.
  6. Varm en pande med olie og steg brysterne med skindsiden nedad i ca. 5-6 min.
  7. Vend dem og giv dem 1 min. på den anden side.
  8. Kom dem i en bradepande og tag andefedtet fra.
  9. Kom dem ovnen i ca. 5 min., afhængig af hvor rød du ønsker din and.
  10. Tag anden ud og lad den trække 10 min. (imens steges kartoflerne).
  11. Varm andefedtet op i en pande og kom kartoflerne på.
  12. Kom timian, revet citronskal, salt og peber ved og steg kartoflerne sprøde.
  13. Anret med skiver af andebryst med de sprøde kartofler til.