Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Andebryst med timiankartofler og citronskal
Andebryst med timiankartofler og citronskal
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
andebryster med skind
4 stk
store bagekartofler
4 stk
timianblad
1 stk
olivenolie
0
revet citronskal (usprøjtet)
0
salt & sort peber
0
Sådan gør du
1.
Tænd ovnen på 200 grader.
2.
Skyl kartofler og citron.
3.
Skær kartofler i mindre stykker og sæt dem over i en gryde med vand.
4.
Kog dem et par minutter og hæld vandet fra.
5.
Rids andebrysterne og krydr med salt og peber.
6.
Varm en pande med olie og steg brysterne med skindsiden nedad i ca. 5-6 min.
7.
Vend dem og giv dem 1 min. på den anden side.
8.
Kom dem i en bradepande og tag andefedtet fra.
9.
Kom dem i ovnen ca. 5 min., afhængig af hvor rød du ønsker din and.
10.
Tag anden ud og lad den trække 10 min. (imens steges kartoflerne).
11.
Varm andefedtet op i en pande og kom kartoflerne på.
12.
Kom timian, revet citronskal, salt og peber ved og steg kartoflerne sprøde.
13.
Anret med skiver af andebryst med de sprøde kartofler til.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9086 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
413 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
1.0 g
Protein:
47.9 %
11.6 g
Kulhydrat:
30.7 %
7.5 g
Fedt:
21.4 %
2.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;