4 personer
Skrub de 4 søde kartofler og vend dem i olivenolie og salt. Kom dem i en bradepande i ovnen ved 200C i ca. 50 minutter alt afhængig af størrelsen på kartoflerne. Tjek om kartoflerne er tilberedte ved at prikke med en kødnål. Hvis kartoflerne er bløde i konsistensen, er de færdige.
Rør neutral yoghurt, citronskal, spidskommen og gurkemeje sammen i en skål og sæt den på køl.
Riv gulerod, æble og rødbede groft og bland det sammen i en skål. Vend med citronsaft, olivenolie, salt og kværnet peber. Når de søde kartofler er møre, skæres et kryds i toppen på hver.
Åbn den søde kartoffel lidt med et let tryk med fingrene. Top med yoghurtdressingen, sprød salattopping og ristede græskarkerner. Servér resten af salattoppingen ved siden af.
Energi pr. person: 1632 kJ / 389 kcal
Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 2,5 g Fedt: 6,0 g
Kulhydrat: 10,5 g