HjemOpskrifterBlommetrifli

Blommetrifli

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g blommer
  • 50 g rørsukker
  • 4 pateuriseret æggeblommer
  • 50 g sukker
  • 2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 16 makroner
  • 0.5 saften fra en citron (usprøjtet)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Halver blommerne og befri dem for sten.

  • 2.
    Kom dem i en gryde med rørsukker og lad dem simre til de er møre.

  • 3.
    Sæt dem på køl i min. 1 time.

  • 4.
    Pisk æggeblommer og sukker sammen.

  • 5.
    Pisk fløden stiv.

  • 6.
    Vend fløde og æggemasse sammen.

  • 7.
    Smag til med citron saft.

  • 8.
    Triflien kan nu laves i portionsglas.

  • 9.
    Start med makroner herefter blommer og til sidst creme.

  • 10.
    Gentag og slut af med lidt makron på toppen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7329 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
823 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 5.5 %2.7 g
Kulhydrat: 39.8 %19.3 g
Fedt: 54.7 %12.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;