Bolognese

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g hakket okse2 stk kyllingelever1 stk løg1 stk fed hvidløg2 stk tørrede chilier1 kvist rosmarin2 glas rødvin2 ds flåede tomater2-3 stk gulerødder3 stænger blegselleri1 ds tomatpuréLidt olivenolieLidt æbleeddikeSalt + peber

Sådan gør du

  1. Hak løg og hvidløg og brun det let i en gryde med olivenolie.
  2. Tilsæt det hakkede oksekød samt kyllingelever.
  3. Brun det godt og kom tomatpuré, æbleeddike og rødvin på.
  4. Kom de flåede tomater og rosmarin på.
  5. Lad det simre i 2,5 -3 timer.
  6. De sidste 15-20 min. tilsættes gulerødder og blegselleri i små tern.

Retten serveres med al dente kogt pasta med revet parmesan og et godt brød.