Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Gul Pris
Hele Danmarks lokale supermarked
Specialøl
Grillinspiration
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Bolognese
Bolognese
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
hakket oksekød
500 g
kyllingelevere
2 stk
løg
1 stk
fed hvidløg
1 stk
tørrede friske chilier
2 stk
rosmarinkvist
1 stk
rødvin
2 glas
flåede tomater
2 dåse
gulerødder
3 stk
bladselleri
3 stilk
koncentreret tomatpuré
1 dåse
lidt olivenolie
0
æblecidereddike efter smag
3 spsk
salt & sort peber
0
Sådan gør du
1.
Hak løg og hvidløg og brun det let i en gryde med olivenolie.
2.
Tilsæt det hakkede oksekød samt kyllingelever.
3.
Brun det godt og kom tomatpuré, æbleeddike og rødvin på.
4.
Kom de flåede tomater og rosmarin på.
5.
Lad det simre i 2,5 -3 timer.
6.
De sidste 15-20 min. tilsættes gulerødder og blegselleri i små tern.
7.
Retten serveres med al dente kogt pasta med revet parmesan og et godt brød.
Pastaret
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7775 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
318 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.8 g
Protein:
38.4 %
7.2 g
Kulhydrat:
15.1 %
2.8 g
Fedt:
34 %
2.9 g
Alkohol:
12.5 %
1.3 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;