Bolognese

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • hakket oksekød500 g
  • kyllingelevere2 stk
  • løg1 stk
  • fed hvidløg1 stk
  • tørrede friske chilier2 stk
  • rosmarinkvist1 stk
  • rødvin2 glas
  • flåede tomater2 dåse
  • gulerødder3 stk
  • bladselleri3 stilk
  • koncentreret tomatpuré1 dåse
  • lidt olivenolie0
  • æblecidereddike efter smag3 spsk
  • salt & sort peber0

Sådan gør du

  • 1.
    Hak løg og hvidløg og brun det let i en gryde med olivenolie.

  • 2.
    Tilsæt det hakkede oksekød samt kyllingelever.

  • 3.
    Brun det godt og kom tomatpuré, æbleeddike og rødvin på.

  • 4.
    Kom de flåede tomater og rosmarin på.

  • 5.
    Lad det simre i 2,5 -3 timer.

  • 6.
    De sidste 15-20 min. tilsættes gulerødder og blegselleri i små tern.

  • 7.
    Retten serveres med al dente kogt pasta med revet parmesan og et godt brød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7775 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
318 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -0.8 g
Protein: 38.4 %7.2 g
Kulhydrat: 15.1 %2.8 g
Fedt: 34 %2.9 g
Alkohol: 12.5 %1.3 g
;