Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
I butikken
Gul Pris
Vores udvalg
Specialøl
Mad i fokus
Grillinspiration
Tæt på råvaren
Miljø & sundhed
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Læs om Miljø & sundhed
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Braiseret kalvebov med saltet flæsk, rødvin og stegte gulerødder
Braiseret kalvebov med saltet flæsk, rødvin og stegte gulerødder
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
kalvebov
1 kg
hakkede løg
2 stykke
hakket fed hvidløg
2 stykke
rødvin
1 flaske
saltet stegeflæsk eller bacon
200 g
æbleeddike
0.5 dl
hvedemel
1 dl
frisk timian
0
salt & sort peber
0
Sådan gør du
1.
Vend kødet i mel og krydr med salt og peber.
2.
Varm olie i en god stegegryde og brun kødet godt af.
3.
Tag det op og brun hakket løg og hvidløg.
4.
Kom kødet tilbage i gryden og hæld rødvinen på.
5.
Tilsæt en dusk frisk timian.
6.
Lad retten simre i min. 1 time til kødet er mørt.
7.
Rens svampe og skær gulerødder i grove stykker.
8.
Svits svampene på en pande i lidt olie.
9.
Giv gulerødderne en tur i ovnen med lidt olivenolie, salt og peber på 250 grader i ca. 10-15 min.
10.
Kom grøntsagerne ned i retten de sidste 10 min.
11.
Smag gryderetten til med salt, peber og æbleeddike.
12.
Server med dampede ris, et godt brød eller en god kartoffelmos.
Dansk
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11968 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
538 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.2 g
Protein:
35.5 %
11.2 g
Kulhydrat:
9.2 %
2.9 g
Fedt:
35 %
5.1 g
Alkohol:
20.3 %
3.6 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;