Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
500 g hakket oksekød
2 ds. flåede tomater
500 g tørrede hvide bønner
250 g tørrede sorte bønner
1 stort løg
2 fed Hvidløg
1 dåse tomatpuré
2 friske chilier
1 spsk. tørret chili
1 spsk. spidskommen
2 kanelstænger
1 kop kaffe
Æbleeddike
Salt og peber

Chili con carne

Sådan skal du gøre: 
  1. Læg bønnerne i blød i vand natten over.
  2. Hæld vandet fra og kom dem i en gryde med rent vand med lidt salt i.
  3. Kog dem møre i ca. 40-50 min.
  4. Brun løg, hvidløg og kød godt af og kom det i et godt dybt ildfast fad – uden bønnerne.
  5. Tilsæt flådede tomater, tomatpuré, krydderier, æbleeddike og rødvin.
  6. Lad det simre i ovnen i 3 timer på 120 grader.
  7. Kom derefter bønnerne og kaffen i og lad det få yderligere 1 time.
  8. Smag til med spidskommen, chili, æbleeddike, salt og peber.

Servér med dampede ris, creme fraiche og hakket persille. I stedet for ris kan retten også serveres med et rustikt brød.

 

Energi pr. person: 3150 Kj/ 750 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g
Kulhydrat: 12,0 g

Fedt: 2,0 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN