Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
120-240 min
Chokoladebunde:
6 æg
300 g sukker
3 tsk. bagepulver
300 g hvedemel
80 g. kakaopulver
1 dl mælk
Fyld:
½ liter fløde
2 tsk. vaniljesukker
100 g grofthakket chokolade
125 g hasselnødder, ristede afskallede, hakkede ( gem 25 g til pynt)
Pynt:
100 g blåbær
25 g hakkede ristede hasselnødder
25 hakket mørk chokolade
Lys: Spar 62 år
Chokolade fødselsdags lagkage med blåbær

Chokolade fødselsdagslagkage med blåbær

Sådan skal du gøre: 

Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Vend bagepulver, hvedemel og kakaopulver sammen. Sigtes i æggemassen og vendes i sammen med mælken.
Smør en springform på 22 cm/diameter og fyld dejen i. Bages ved 180 grader i 45-47 minutter.
Stik i lagkagebunden med en kødnål, der skal ikke være dej på.
Afkøles helt på en rist uden form, flæk den i 2 lige store stykker. Klargør fyldet.
Kom bunden på et lagkage fad.
Pisk flødeskum med vaniljesukker til det stadig er cremet. Vend hakket chokolade og nødder i. Fordel halvdelen af fyldet på lagkagebunden, toppen på og pynt med resten af fløden og blåbær. Drys resten af de hakkede hasselnødder og chokolade på.
Stilles på køl indtil servering. Drys med sigtet flormelis.

Energi pr. person:  
3335 kJ (794 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,2 g
Fedt: 16,9 g
Kulhydrat: 34,2 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN