Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
120-240 min
150 g kogechokolade (ca. 55% kakao)
100 g smør eller Kærgården
175 g sukker (ca. 2 dl)
2 æggeblommer
3 spsk. hvedemel
3 spsk. kokosmel
2 æggehvider
Fyld:
200 g kogechokolade (ca. 55 % kakao)
1 dl piskefløde
½ dl lys sirup
2 spsk. kokosmel
1 tsk. flagesalt

Chokoladekage

Sådan skal du gøre: 

Smelt chokoladen og smør/Kærgården i en skål over et vandbad. Pisk halvdelen af sukker og æggeblommer til en luftig æggesnaps. Vend chokoladeblandingen i æggesnapsen. Bland hvedemel og kokosmel og vend det i blandingen. Pisk æggehviderne stive med resten af sukkeret og vend dem forsigtigt i dejen. Kom dejen i en smurt springform og bag den i ca. 45 min. ved 175 grader. Lad den køle af i formen.

Hak chokoladen groft og kom den i en skål. Kom piskefløde og sirup i en gryde og bring det i kog ved jævn varme og under omrøring. Hæld den varme flødeblanding over chokoladen og rør indtil chokoladen er smeltet og blandingen er ensartet. Vend kokosmel i og hæld blandingen over kagen. Stil den på køl i mindst 4 timer eller 45 min. i fryseren. Drys kagen med flagesalt og server.

 

Energi pr. person:  1834 Kj/437 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,1 g.
Kulhydrat: 39,5 g.
Fedt: 25,5 g.

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN