HjemOpskrifterChokolademousse

Chokolademousse

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 spsk smør
  • 170 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 2.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smelt smør og chokolade over vandbad.

  • 2.
    Pisk æggeblommer og sukker sammen.

  • 3.
    Pisk æggehvider stive.

  • 4.
    Pisk fløden til let skum.

  • 5.
    Vend først chokolademassen sammen med æggeblommer.

  • 6.
    Vend det herefter i den piskede fløde.

  • 7.
    Til sidst vendes hviderne i massen.

  • 8.
    Kom på køl i mindst 3-4 timer.

  • 9.
    Serveres med ristede mandler og/eller hindbærkompot.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9267 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1817 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.3 g
Protein: 4.6 %4.9 g
Kulhydrat: 21 %22.5 g
Fedt: 74.4 %36.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;