HjemOpskrifterChokoladetrøfler

Chokoladetrøfler

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 spsk smør
  • 200 g hakket mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 4 spsk sukker
  • kakaopulver

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog fløden op med sukker.

  • 2.
    Hæld det over den hakkede chokolade sammem med smøret.

  • 3.
    Pisk massen glat og sæt den på køl til den er stivnet.

  • 4.
    Skær massen ud i mundrette stykker.

  • 5.
    Vend dem i kakaopulver og sæt dem på køl eller frost.

  • 6.
    Chokoladetrøflerne egner sig godt til kaffe eller som en let dessert til reception eller buffet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9183 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1921 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.4 g
Protein: 2.9 %3.3 g
Kulhydrat: 33.2 %37.5 g
Fedt: 63.9 %33.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;