Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
0-30 min
1½ tsk. potaske
½ dl vand
250 g smør
250 g sirup
200 g sukker
50 g hakkede mandler
1 brev brunkagekrydderi
500g hvedemel
Tips til lidt ekstra: 

Tip!

Lav dejen lang tid i forvejen. Dejen lægges i fryseren og kan tages op et par timer før, du ønsker at servere varme brunkager.

Den budgetvenlige: Klassisk brunkage

Sådan skal du gøre: 

Kog smør, sirup og sukker. Opløs potaske i vand, og rør i. Når massen er lunken, blandes mandler, sigtet hvedemel og brunkagekrydderi i en skål. Ælt, til dejen er ensartet. Rul dejen til to-tre tykke stænger, som er cirka fire centimeter i diameter. Klip eventuelt et paprør fra en køkkenrulle på langs, og rul dejen inden i den, og lad den hvile i køleskabet i nogle timer. Skær tynde skiver af rullen. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag brunkagerne i 8-10 minutter ved 180 °C, og afkøl på en bagerist.

 

 

Næringsindhold pr. 100 g:

1.826,6 kJ / 436,4 Kcal

Protein: 4,8 g

Kulhydrat: 62,9 g

Fedt: 18,7 g

 

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN