HjemOpskrifterDen gode bøf

Den gode bøf

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

  • oksebøffer1000 g
  • olivenolie3 spsk
  • salt & sort peber0

Sådan gør du

  • 1.
    Tag bøffen ud af køleskabet min. 1 time før den skal steges.

  • 2.
    Så får den ikke samme varmechok, når den rammer panden og beholder dermed sin saftighed.

  • 3.
    Varm olien op på en pande, der evt. kan tåle at komme i ovnen.

  • 4.
    Brun kødet godt på begge sider og krydr med salt og peber.

  • 5.
    Sæt ovnen på 200 grader og steg kødet ca. 12-15 min. afhængig af, hvor rødt det ønskes.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6592 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
634 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -0.0 g
Protein: 56.2 %21.0 g
Kulhydrat: 0 %0.0 g
Fedt: 43.8 %7.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;