Sådan gør du
- Start med at vaske kartoflerne grundigt.
- Kog dem i letsaltet vand i ca. 8-10 min. til de er næsten møre.
- Hæld vandet fra og tør dem.
- Kom dem i en bradepande med olivenolie, salt og peber.
- Bag kartoflerne sprøde i ovnen ca. 25-30 min. på 200 grader.
- Bland kød, æg, spidskommen, salt og peber sammen.
- Form blandingen til fire bøffer.
- Steg bøfferne i olivenolie ca. 3-4 min på hver side (må gerne være lidt røde i midten)
- Lad dem trække i ca. 5 min.
- Imens skylles salat, tomat skæres i skiver og løg skæres i ringe.
- Varm bollerne efter anvisning på pakken.
Energi pr. person: 3898 Kj/ 928 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,0 g
Kulhydrat: 12,0 g
Fedt: 5,0 g