Servér flæskestegssandwichene med mayonnaise, rødkål og syltede agurker i de mængder, du foretrækker. Også god til madpakken.
4.
Tip!
Lav de syltede agurker selv.
5.
Kog 1 dl eddike og 1 dl sukker op med et par laurbærblade, peberkorn og salt.
6.
Når det er kølet lidt af, hældes det ud over agurkeskiverne.
7.
Lad det køle ned, og så er det klar til servering.
8.
Bland alle ingredienserne og ælt til dejen er glat, og lad den hæve et lunt sted en halv time under et klæde.
9.
Form seks boller, og rul eller tryk dem flade, og prik dem i overfladen med en gaffel.
10.
Lad bollerne hæve til dobbelt størrelse i cirka en halv time.
11.
Pensl bollerne med sammenpisket æg, og drys med hvedemel.
12.
Bag bollerne i cirka 10 minutter ved 220 grader.
13.
Flæskesteg
Sådan gør du:
Gnid flæskestegen grundigt med salt, og sørg for, at den står lige i en bradepande.
14.
Steg den i ovnen ved 180 grader i cirka en time.
15.
Brug et stegetermometer til at holde øje med kernetemperaturen.
16.
Når kernetemperaturen når 55 grader, tjekkes sværen – er den sprød forsættes stegningen til kernetemperaturen er 65 grader – hvis ikke skrues der op til 250 grader, og stegningen fortsættes, til kernetemperaturen er 65 grader.
17.
Hvis stegen er færdig, men sværen ikke er sprød, kan sværen pilles af og grilles separat.