Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Det skal du bruge
0-30 min
2 løg
2 fed hvidløg
Olie til stegning
1 revet pastinak
1 revet gulerod
1 dåse tomatkoncentrat 140 g
2 laurbærblade
1 stilk rosmarin
2 dåser hakket tomat
Ca. 3 dl vand
2 spiseskefulde sukker
Salt og peber

En god basis-tomatsovs

Sådan skal du gøre: 

Sådan gør du:

Skær løg og hvidløg ud, og sautér det i olien i en gryde. Tilsæt derefter revet pastinak og revet gulerod. Når løg og grøntsager er møre, tilsættes tomatpure og varmes godt igennem, så smagsnuancer og sødme træder frem. Kom laurbær og rosmarin ved, og hæld dåsetomaterne og vandet i. Lad det småsimre i 10-15 minutter, og smag til med sukker, der tager toppen af syren fra tomaterne. Smag til med salt og peber.

 

Tip!

Tag laurbær og rosmarinstilk op igen, blend dem, tilsæt lidt fløde, og nyd det som suppe.

 

Energi pr. person: 764,1 kJ / 182,5 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 1,6 g

Kulhydrat: 9,6 g

Fedt: 1,4 g 

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN