HjemOpskrifterFiletering af torsk

Filetering af torsk

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

1 person
  • torsk & en god kniv0

Sådan gør du

  • 1.
    Lav et snit langs med finnen.

  • 2.
    Føl kniven ind og lad den køre langs med benet, så man får så lidt spild som muligt.

  • 3.
    Kør kniven hele vejen ned og skær den fra benet i enderne.

  • 4.
    Man burde nu have to fine filetter at arbejde med.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
0 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
NaN kj / NaN kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -NaN g
Protein: 0 %NaN g
Kulhydrat: 0 %NaN g
Fedt: 0 %NaN g
Alkohol: 0 %NaN g
;