Find butik
Ugens avis
Opskrifter
Fordelsapp
Køb online
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Kend dit affald
Tæt på råvaren
Hverdagstips
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Frikadeller med kartofler og sauce
Frikadeller med kartofler og sauce
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
400 g hakket grise- og kalvekød (ca. 10 % fedt)
1 tsk salt
0.5 tsk sort peber
1 æg
1 løg
0.5 dl hvedemel
1 dl minimælk
1 spsk olie
400 g små kartofler
2 dl brun sovs
SÅDAN GØR DU
1.
Rør kødet med salt, peber, æg, revet løg, mel og mælk.
2.
Rør til det er ensartet og sammenhængende.
3.
Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
4.
Olien skal være så varm, at ”det siger lyde”, når de 12 frikadeller formet med en spiseske kommes på panden.
5.
Brun dem ca. 2 minutter på hver side.
6.
Skru ned til middel varme og steg dem ca. 4 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
7.
Gem halvdelen af frikadellerne i køleskabet.
8.
Imens koges kartoflerne i mikrobølgeovn eller i gryde ifølge tilberedning på pakken.
9.
Saucen varmes.
Dansk
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6017 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
469 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
29.3 %
8.1 g
Kulhydrat:
32.9 %
9.1 g
Fedt:
37.8 %
4.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;