HjemOpskrifterFrikadeller med pasta

Frikadeller med pasta

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

1 person
  • 400 g hakket grise- og kalvekød (ca. 10 % fedt)
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk sort peber
  • 1 æg
  • 1 løg
  • 0.5 dl hvedemel
  • 1 dl minimælk
  • 1 spsk olie
  • 200 g Penne pasta

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør kødet med salt, peber, æg, revet løg, mel og mælk.

  • 2.
    Rør til det er ensartet og sammenhængende.

  • 3.
    Lad olien blive varm på en pande ved god varme og læg de 12 frikadeller( formet med en spiseske)  på panden.

  • 4.
    Brun dem ca. 2 minutter på hver side.

  • 5.
    Skru ned til middel varme og steg dem ca. 4 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

  • 6.
    Gem halvdelen af frikadellerne i køleskabet.

  • 7.
    Imens koges pastaen ifølge tilberedning på pakken.

  • 8.
    Hæld vandet fra pastaen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4409 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
499 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.3 g
Protein: 36 %10.6 g
Kulhydrat: 13.5 %4.0 g
Fedt: 50.5 %6.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;