Frikadeller med pasta

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

1 personer

400 g hakket svine-og kalvekød, 8-12%

1 tsk salt og ½ tsk peber

1 æg

1 løg

½ dl hvedemel

1 dl minimælk

1 spsk olie

200 g Gestus Penne

Sådan gør du

Rør kødet med salt, peber, æg, revet løg, mel og mælk. Rør til det er ensartet og sammenhængende.

Lad olien blive varm på en pande ved god varme og læg de 12 frikadeller( formet med en spiseske)  på panden. Brun dem ca. 2 minutter på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem ca. 4 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Gem halvdelen af frikadellerne i køleskabet.

Imens koges pastaen ifølge tilberedning på pakken.

Hæld vandet fra pastaen.

Hvis man kun spiser 6 frikadeller: Energi pr. person 2670 kJ-635 kcal. Energifordeling: Fedt 20%. Kulhydrat 57%. Protein 23%.