HjemOpskrifterFyldte portobellosvampe på grillen

Fyldte portobellosvampe på grillen

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • portobello svampe4 stk
  • olivenolie2 spsk
  • soltørrede tomater i olie60 g
  • frisk basilikum1 håndfuld
  • friske mozzarella oste100 g
  • pinjekerne til pynt0
  • salt og peber0

Sådan gør du

  • 1.
    Skyl og rens svampene og pensl dem med olie.

  • 2.
    Hak tomaterne og fordel dem, de skyllede basilikumblade og mozarellaosten i svampene.

  • 3.
    Krydr med salt og peber.

  • 4.
    Grilles i ca. 5 minutter.

  • 5.
    Pynt med pinjekerner, frisk basilikum og server som tilbehør til andet godt på grillen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2643 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
685 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -3.0 g
Protein: 15.1 %6.1 g
Kulhydrat: 13.1 %5.3 g
Fedt: 71.8 %13.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;