Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Glaseret skinke med stuvet kål
Glaseret skinke med stuvet kål
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
skinke el. hamburgerryg
800 g
dijonsennep
5 spsk
grønkål ( gem vandet efter kogning )
400 g
savojkål
0.5 stk
smør
4 spsk
hvedemel
4 spsk
Arla Karolines Køkken® Madlavningsfløde 15%
3 dl
stødt muskatnød
1 tsk
friskpresset citronsaft
0
salt & sort peber
0
brun farin
200 g
Sådan gør du
1.
Skinke: Kog skinke i ca. 20 min. og lad den trække i kogevandet – også 20 min.
2.
Bland sennep, farin, salt + peber sammen.
3.
Gnid kødet godt med blandingen og glaser i ovnen i ca. 30 min. på 180 grader.
4.
Kål: Snit kålen fint.
5.
Gem lidt som kommes i til sidst.
6.
Varm letsaltet vand op i en gryde.
7.
Kog kålen i ca. 6-8 min.
8.
Tag den op og gem kogevandet.
9.
Smelt smørret i en gryde og kom melet i.
10.
Pisk godt og kom langsomt kogevand i til sovsen tykner.
11.
Kom fløde i og smag til med muskat, salt, peber og citronsaft.
12.
Vend kålen i og varm igennem.
13.
Kom lidt af den rå kål i også, så retten får lidt bid.
Dansk
Jul
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12258 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
569 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
1.2 g
Protein:
28.2 %
9.4 g
Kulhydrat:
36.5 %
12.2 g
Fedt:
35.3 %
5.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;