Græskarkage

fork and spoon
Søde sager
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

1 græskar300 g smør400 g sukker500 g mel4 æg6 tsk. kanel1 stang vanilje2 tsk. natron4 tsk bagepulver4 pasteuriserede æggeblommer100 g flormelis200 g flødeost0,25 l piskeflødeSaften fra en halv citronValnødder til pynt

Sådan gør du

  1. Bag græskarret på 175 grader i ca. 1 time
  2. Skrab kødet ud og hak det groft
  3. Pisk sukker og smør sammen
  4. Tilsæt vanilje og æg
  5. Vend græskarmos i
  6. Rør de tørre ingredienser sammen
  7. Vend det i resten af dejen
  8. Bag kagen på 180 grader i ca. 30 minutter
  9. Til cremen piskes først sukker og æggeblommer
  10. Herefter tilsættes flødeost
  11. Pisk fløden stiv og vend sammen med osteblandingen

Server kagen med cremen separat eller lav den som et lag ovenpå. Pynt med grofthakkede valnødder.