Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
Specialøl
Forskellige øltyper
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Græskarkage
Græskarkage
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
1 græskar
300 g smør
400 g sukker
500 g hvedemel
4 æg
6 tsk stødt kanel
1 vaniljestang
2 tsk natron
4 tsk bagepulver
4 pasteuriserede æggeblommer
100 g flormelis
200 g Buko® flødeost naturel 25%
2.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
0.5 saften fra en citron (usprøjtet)
valnøddekerne til pynt
SÅDAN GØR DU
1.
Bag græskarret på 175 grader i ca. 1 time
2.
Skrab kødet ud og hak det groft
3.
Pisk sukker og smør sammen
4.
Tilsæt vanilje og æg
5.
Vend græskarmos i
6.
Rør de tørre ingredienser sammen
7.
Vend det i resten af dejen
8.
Bag kagen på 180 grader i ca. 30 minutter
9.
Til cremen piskes først sukker og æggeblommer
10.
Herefter tilsættes flødeost
11.
Pisk fløden stiv og vend sammen med osteblandingen
12.
Server kagen med cremen separat eller lav den som et lag ovenpå.
13.
Pynt med grofthakkede valnødder.
Grøntsager
Kager
Brød og kager
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
33948 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1087 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
5.3 %
3.4 g
Kulhydrat:
46.9 %
30.0 g
Fedt:
47.8 %
14.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;