Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
30-60 min
1-2 medisterpølse, 700 g
2-4 træspyd
neutral olie
Marinade
4 spsk. akaciehonning
1 spsk. dijonsennep
2 spsk. timianblade
Vaniljedressing:
½ vaniljestang, kornene af
1 spsk. æbleeddike
4 spsk. olivenolie
Salt og kværnet peber
Salat:
200 g grønne asparges skåret i skiver
200 g spidskål, fintsnittet
150 g agurk, i tern
150 g salat ost i tern
200 g jordbær, i halve
50 g hasselnødder, ristede og hakket
1 spsk. citronskal, revet
Grillet medister med frisk sommersalat

Grillet medister med frisk sommersalat

Sådan skal du gøre: 

Prik små huller i medisterpølserne med en nål – det gør at den ikke flækker.

Stik 2 træspyd igennem fra hver sin side – de holder sammen på medisterpølsen, det er nemmere at vende den.

Rør akaciehonning, sennep og timian sammen. Pensel medisteren med lidt olie. Grill medisteren i 8-10 min. ved indirekte varme på en kuglegrill. Pensel med marinaden og  medisterpølsen vendes undervejs. Lad medisteren hvile inden servering. Medisteren kan også grilles direkte på gasgrill.

Pisk vaniljekorn sammen med olivenolie og æbleeddike – smag til med salt og kværnet peber. Vend asparges, spidskål og agurk sammen med dressingen. Anret salaten på et stort fad.

Drys med salatost, jordbær, hasselnødder og revet citronskal. Server til grillet medister.

 

Tip: Læg træspyd i blød i 10 min. så brænder de ikke under grilning.

 

Energi pr. person: 2965 Kj/ 706 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g.
Kulhydrat: 8 g.

Fedt: 10 g. 

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN