HjemOpskrifterGrillet mørbrad af gris med parmaskinke, rosmarin og soltørrede tomater

Grillet mørbrad af gris med parmaskinke, rosmarin og soltørrede tomater

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • soltørrede tomater hakket50 g
  • flødeost naturel100 g
  • frisk rosmarin hakket1 spsk
  • afpudset svinemørbrad ca. 600 g.1 stk
  • parmaskinke100 g
salat
  • spidskål snittet250 g
  • salt1 tsk
  • vandmeloner i tern600 g
  • appelsiner skåret i skiver2 stk
  • akaciehonning2 spsk
  • salt & friskkværnet peber0
  • snittet purløg2 spsk

Sådan gør du

  • 1.
    Afpuds mørbrad og dup den tør med køkkenrulle.

  • 2.
    Bland flødeost med hakkede soltørrede tomater og rosmarin.

  • 3.
    Skær en dyb lomme på langs af mørbraden, fyld lommen med flødeosteblandingen.

  • 4.
    Rul mørbraden stramt sammen og rul parmaskinke omkring.

  • 5.
    Snør den sammen med kødsnor og en kvist rosmarin.

  • 6.
    Grill mørbraden ved indirekte varme i ca. 20 min. - vend af og til.

  • 7.
    Lad mørbraden hvile under et klæde indtil servering.

  • 8.
    Vend spidskålen sammen med 1 tsk. salt og klem det forsigtigt.

  • 9.
    Lad kålen dryppe af i en sigte i 10 min. mens mørbraden trækker.

  • 10.
    Anret vandmelon og appelsinskiver på et fad.

  • 11.
    Skyl saltet af spidskålen og slynges tørt.

  • 12.
    Anret letsaltet kål oven på vandmelon og appelsin og dryp med akaciehonning samt salt og peber.

  • 13.
    Drys med purløg og server til skiver af grillet mørbrad.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6370 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
343 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -1.1 g
Protein: 32.3 %6.5 g
Kulhydrat: 36.5 %7.4 g
Fedt: 31.2 %2.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;