HjemOpskrifterGrillet mørbrad af gris med parmaskinke, rosmarin og soltørrede tomater

Grillet mørbrad af gris med parmaskinke, rosmarin og soltørrede tomater

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 50 g soltørrede tomater hakket
  • 100 g flødeost naturel
  • 1 spsk frisk rosmarin hakket
  • 1 afpudset svinemørbrad ca. 600 g.
  • 100 g parmaskinke
salat
  • 250 g spidskål snittet
  • 1 tsk salt
  • 600 g vandmeloner i tern
  • 2 appelsiner skåret i skiver
  • 2 spsk akaciehonning
  • salt & friskkværnet peber
  • 2 spsk snittet purløg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Afpuds mørbrad og dup den tør med køkkenrulle.

  • 2.
    Bland flødeost med hakkede soltørrede tomater og rosmarin.

  • 3.
    Skær en dyb lomme på langs af mørbraden, fyld lommen med flødeosteblandingen.

  • 4.
    Rul mørbraden stramt sammen og rul parmaskinke omkring.

  • 5.
    Snør den sammen med kødsnor og en kvist rosmarin.

  • 6.
    Grill mørbraden ved indirekte varme i ca. 20 min. - vend af og til.

  • 7.
    Lad mørbraden hvile under et klæde indtil servering.

  • 8.
    Vend spidskålen sammen med 1 tsk. salt og klem det forsigtigt.

  • 9.
    Lad kålen dryppe af i en sigte i 10 min. mens mørbraden trækker.

  • 10.
    Anret vandmelon og appelsinskiver på et fad.

  • 11.
    Skyl saltet af spidskålen og slynges tørt.

  • 12.
    Anret letsaltet kål oven på vandmelon og appelsin og dryp med akaciehonning samt salt og peber.

  • 13.
    Drys med purløg og server til skiver af grillet mørbrad.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6370 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
343 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 32.3 %6.5 g
Kulhydrat: 36.5 %7.4 g
Fedt: 31.2 %2.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;