Grillet mørbrad af gris med parmaskinke, rosmarin og soltørrede tomater

fork and spoon
Middagsretter
clock
30-60 min
Grillet svinemørbrad med parmaskinke, rosmarin og soltørrede tomater
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

100 g flødeost naturel50 g soltørrede tomater, hakket1 spsk. rosmarin, hakket1 afpudset grisemørbrad ca. 600 g.100 g parmaskinke i skiverKød snorSalat:250 g spidskål, snittet1 tsk. salt600 g vandmelon, i tern2 appelsiner, befriet for skal og skåret i skiver2 spsk. akaciehonningSalt og kværnet peber2 spsk. purløg, snittet

Sådan gør du

Afpuds mørbrad og dup den tør med køkkenrulle.

Bland flødeost med hakkede soltørrede tomater og rosmarin. Skær en dyb lomme på langs af mørbraden, fyld lommen med flødeosteblandingen. Rul mørbraden stramt sammen og rul parmaskinke omkring. Snør den sammen med kødsnor og en kvist rosmarin. Grill mørbraden ved indirekte varme i ca. 20 min. - vend af og til. Lad mørbraden hvile under et klæde indtil servering. Vend spidskålen sammen med 1 tsk. salt og klem det forsigtigt. Lad kålen dryppe af i en sigte i 10 min. mens mørbraden trækker. Anret vandmelon og appelsinskiver på et fad. Skyl saltet af spidskålen og slynges tørt.

Anret letsaltet kål oven på vandmelon og appelsin og dryp med akaciehonning samt salt og peber.

Drys med purløg og server til skiver af grillet mørbrad.

 

Energi pr. person:  2174 Kj/ 518 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10 g.
Kulhydrat: 6 g.
Fedt: 4,5 g.