HjemOpskrifterGrøntsagsmuffins bagt med porrer, squash, salatost og soltørrede tomater

Grøntsagsmuffins bagt med porrer, squash, salatost og soltørrede tomater

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • papirmuffinsforme (ca. 1 dl)0
  • smør til forme0
grøntsagsmuffins
  • grønne squash200 g
  • soltørrede tomater50 g
  • porrer200 g
  • Cheasy® Salatost i tern 3%100 g
  • hakket kruspersille1 dl
  • hvedemel200 g
  • tørret oregano1 tsk
  • bagepulver2 tsk
  • salt1 tsk
  • friskkværnet peber0.5 tsk
  • æg4 stk
  • sødmælk1 dl
  • pynt: hakket kruspersille0

Sådan gør du

  • 1.
    Skær squash og soltørrede tomater i tern og skær porrer i tynde skiver.

  • 2.
    Bland grøntsagerne med salatost i tern og hakket persille.

  • 3.
    Bland hvedemel, oregano, bagepulver, salt og peber sammen og vend det med grøntsagerne.

  • 4.
    Pisk æg og mælk sammen.

  • 5.
    Vend æggeblandingen i grønsagsblandingen.

  • 6.
    Smør muffin-silikoneforme eller 2 lag af muffin-papirsforme med smør.

  • 7.
    Fordel dejen i de 12 forme.

  • 8.
    Bages midt i ovnen ved 200C i ca. 25 minutter.

  • 9.
    Lad dem afkøle på en rist.

  • 10.
    Serveringstip: Kan bruges som snack, let måltid eller til madpakken.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5554 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
509 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -2.1 g
Protein: 22.3 %6.7 g
Kulhydrat: 52.5 %15.7 g
Fedt: 25.2 %3.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;