Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
30-60 min
Muffin-papirforme eller muffin-silikoneforme
Smør til forme
Grøntsagsmuffins:
200 g squash
50 g soltørrede tomater
200 g porrer
100 g salatost i tern
1 dl hakket persille
200 g hvedemel
1 tsk tørret oregano
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
½ tsk kværnet peber
4 æg
1 dl sødmælk
Pynt: Hakket persille
Grøntsagsmuffins bagt med porrer, squash, salatost og soltørrede tomater

Grøntsagsmuffins bagt med porrer, squash, salatost og soltørrede tomater

Sådan skal du gøre: 

Skær squash og soltørrede tomater i tern og skær porrer i tynde skiver. Bland grøntsagerne med salatost i tern og hakket persille. Bland hvedemel, oregano, bagepulver, salt og peber sammen og vend det med grøntsagerne. Pisk æg og mælk sammen. Vend æggeblandingen i grønsagsblandingen. Smør muffin-silikoneforme eller 2 lag af muffin-papirsforme med smør. Fordel dejen i de 12 forme. Bages midt i ovnen ved 200C i ca. 25 minutter. Lad dem afkøle på en rist.

Serveringstip: Kan bruges som snack, let måltid eller til madpakken.

 

Energi pr. stk.: 600 kJ / 143 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g
Fedt: 6,5 g

Kulhydrat: 15,5 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN