Grøntsagsmuffins bagt med porrer, squash, salatost og soltørrede tomater

fork and spoon
Madpakker
clock
30-60 min
Grøntsagsmuffins bagt med porrer, squash, salatost og soltørrede tomater
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Muffin-papirforme eller muffin-silikoneformeSmør til formeGrøntsagsmuffins:200 g squash50 g soltørrede tomater200 g porrer100 g salatost i tern1 dl hakket persille200 g hvedemel1 tsk tørret oregano2 tsk bagepulver1 tsk salt ½ tsk kværnet peber4 æg1 dl sødmælk Pynt: Hakket persille

Sådan gør du

Skær squash og soltørrede tomater i tern og skær porrer i tynde skiver. Bland grøntsagerne med salatost i tern og hakket persille. Bland hvedemel, oregano, bagepulver, salt og peber sammen og vend det med grøntsagerne. Pisk æg og mælk sammen. Vend æggeblandingen i grønsagsblandingen. Smør muffin-silikoneforme eller 2 lag af muffin-papirsforme med smør. Fordel dejen i de 12 forme. Bages midt i ovnen ved 200C i ca. 25 minutter. Lad dem afkøle på en rist.

Serveringstip: Kan bruges som snack, let måltid eller til madpakken.

 

Energi pr. stk.: 600 kJ / 143 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g
Fedt: 6,5 g

Kulhydrat: 15,5 g