Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
30-60 min
Hjemmelavede knækbrød:
1,5 dl grovvalsede havregryn
1,5 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
0,5 dl blå birkes
3,5 dl grahamsmel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 dl olivenolie
1 dl vand
Krydderurtedip:
200 g flødeost naturel
2 spsk mælk
2 spsk hakket persille
2 spsk snittet purløg
1 spsk timianblade
Salt og kværnet peber
Hjemmelavede knækbrød med rørt krydderurtedip

Hjemmelavede knækbrød med rørt krydderurtedip

Sådan skal du gøre: 

Kom alle ingredienser til knækbrødet i en foodprocessor og bland det godt sammen til ensartet konsistens. Dejen skal kunne rulles ud på et stykke bagepapir uden mel. Del dejen i 2 og rul hver dej ud mellem 2 stykker bagepapir, så dejen er ca. 2 mm tyk. Kom bagepapir med dej over på en bageplade og træk det øverste lag bagepapir af. Bages en ad gangen midt i ovnen i ca. 18 minutter ved 190C. Tag knækbrødet ud og skær dem i kvadrater med et pizzahjul, mens de er varme. Lad knækbrødet køle helt af på en rist.

Bland flødeost sammen med mælk, hakket persille, snittet purløg, timianblade, salt og kværnet peber. Server stykker af knækbrød på fad med krydderurtedip i en skål. Gem resten af knækbrødene i en tætlukket dåse.

 

Energi pr. person: 2581 kJ / 614 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,5 g
Fedt: 28 g

Kulhydrat: 17,5 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN