HjemOpskrifterHjemmelavede knækbrød med rørt krydderurtedip

Hjemmelavede knækbrød med rørt krydderurtedip

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
hjemmelavede knækbrød
  • grovvalsede havregryn1.5 dl
  • sesamfrø1.5 dl
  • hørfrø1 dl
  • græskarkerner1 dl
  • solsikkekerne1 dl
  • blå birkes4 spsk
  • grahamsmel3.5 dl
  • bagepulver1 tsk
  • salt1 tsk
  • olivenolie1 dl
  • vand1 dl
krydderurtedip
  • Buko® Økologisk naturel 70+ (25%)200 g
  • mælk2 spsk
  • hakket kruspersille2 spsk
  • snittet purløg2 spsk
  • frisk timian1 spsk
  • salt & friskkværnet peber0

Sådan gør du

  • 1.
    Kom alle ingredienser til knækbrødet i en foodprocessor og bland det godt sammen til ensartet konsistens.

  • 2.
    Dejen skal kunne rulles ud på et stykke bagepapir uden mel.

  • 3.
    Del dejen i 2 og rul hver dej ud mellem 2 stykker bagepapir, så dejen er ca. 2 mm tyk.

  • 4.
    Kom bagepapir med dej over på en bageplade og træk det øverste lag bagepapir af.

  • 5.
    Bages en ad gangen midt i ovnen i ca. 18 minutter ved 190C.

  • 6.
    Tag knækbrødet ud og skær dem i kvadrater med et pizzahjul, mens de er varme.

  • 7.
    Lad knækbrødet køle helt af på en rist.

  • 8.
    Bland flødeost sammen med mælk, hakket persille, snittet purløg, timianblade, salt og kværnet peber.

  • 9.
    Server stykker af knækbrød på fad med krydderurtedip i en skål.

  • 10.
    Gem resten af knækbrødene i en tætlukket dåse.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15189 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1504 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -8.3 g
Protein: 11.8 %10.4 g
Kulhydrat: 20.7 %18.3 g
Fedt: 67.5 %27.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;