Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Hokkaidosuppe med sprøde græskarkerner
Hokkaidosuppe med sprøde græskarkerner
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
hokkaido græskar
150 g
løg
1 stk
fed hvidløg
2 stk
timianblad
1 stk
lidt olivenolie
0
tørrede friske chilier
2 stk
grøntsagsbouillon
2 liter
Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
2 dl
saften fra citron (usprøjtet)
0
græskarkerner
1 dl
lidt hakket bredbladet persille
0
Sådan gør du
1.
Bag hokkaido i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time.
2.
Skrab indmaden ud og sæt til side.
3.
Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie.
4.
Kom hokkaidomassen i en gryde og dæk med bouillon.
5.
Kom også chili og timian i gryden.
6.
Lad suppen simre i 30-40 minutter og tag den af varmen.
7.
Blend suppen med piskefløde.
8.
Sæt suppen tilbage på blusset og varm det hele godt igennem.
9.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
10.
Varm en pande godt op og rist græskarkernerne i en anelse olie.
Forret
Hovedret
Suppe
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5149 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
199 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.3 g
Protein:
10.9 %
1.3 g
Kulhydrat:
12.3 %
1.4 g
Fedt:
76.8 %
4.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;