HjemOpskrifterHokkaidosuppe med sprøde græskarkerner

Hokkaidosuppe med sprøde græskarkerner

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • hokkaido græskar150 g
  • løg1 stk
  • fed hvidløg2 stk
  • timianblad1 stk
  • lidt olivenolie0
  • tørrede friske chilier2 stk
  • grøntsagsbouillon2 liter
  • Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%2 dl
  • saften fra citron (usprøjtet)0
  • græskarkerner1 dl
  • lidt hakket bredbladet persille0

Sådan gør du

  • 1.
    Bag hokkaido i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time.

  • 2.
    Skrab indmaden ud og sæt til side.

  • 3.
    Svits løg og hvidløg i lidt olivenolie.

  • 4.
    Kom hokkaidomassen i en gryde og dæk med bouillon.

  • 5.
    Kom også chili og timian i gryden.

  • 6.
    Lad suppen simre i 30-40 minutter og tag den af varmen.

  • 7.
    Blend suppen med piskefløde.

  • 8.
    Sæt suppen tilbage på blusset og varm det hele godt igennem.

  • 9.
    Smag til med salt, peber og citronsaft.

  • 10.
    Varm en pande godt op og rist græskarkernerne i en anelse olie.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5149 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
199 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: -0.3 g
Protein: 10.9 %1.3 g
Kulhydrat: 12.3 %1.4 g
Fedt: 76.8 %4.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;