Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Hvidfisk med blomkålscreme
Hvidfisk med blomkålscreme
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
rapsolie
0.5 liter
hvidfisk f.eks torsk eller lyssej
400 g
citron (usprøjtet)
1 stk
1 kvist citrontimian
1
blomkål
1 stk
peberkorn
10 stk
løg
1 stk
smør
100 g
æbleeddike
3 spsk
Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
1 dl
lidt frisk dild
0
sprøde flager af rugbrød
50 g
lidt olivenolie
0
salt & sort peber
0
Sådan gør du
1.
Dæk fisken med raspolie og kom citron i skiver, peberkorn, salt og peber ved.
2.
Bag i ovnen på 120 grader i ca. 20 min.
3.
Lad fisken køle af og pluk den i grove stykker.
4.
Varm smørret op i en gryde og svits løget heri.
5.
Del blomkål i mindre stykker og kom det i gryden (gem ¼ af blomkålen).
6.
Kom lidt vand og æbleeddike i og lad blomkålen dampe mør.
7.
Når den er helt mør køres den glat på en blender med fløden.
8.
Smag til med salt, peber og æbleeddike. Lad den køle af
9.
Pluk det sidste af blomkålen i små buketter.
10.
Anret med blomkålspuré som bund.
11.
Flager af fisk samt rå blomkål ovenpå.
12.
Pynt af med flager af sprødt rugbrød (tyndtskåret rugbrød bagt sprødt med havsalt og olivenolie) og dild.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
23720 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1282 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
1.0 g
Protein:
6.6 %
5.0 g
Kulhydrat:
3.7 %
2.8 g
Fedt:
89.7 %
31.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;