Indisk gryde med kalv

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

800 g kalvebov skåret i chunks1 ds tomatpuré2 ds flåede tomater2 spsk spidskommen1 spsk korianderfrø1 spsk fennikelfrø2-3 stk kanelstænger3-4 stk stjerneanis8 stk tørret chilier3 spsk rapsolie3 spsk æbleeddike0.5 l yoghurt neutral2 dl mandler2 dl rosinerSalt og peberLidt sukker

Sådan gør du

  1. Start med at riste spidskommen, fennikelfrø og korianderfrø af på en pande, så de afgiver aromaer.
  2. Blend dem sammen med chili på en kaffemølle.
  3. Brun kødet i olie i en stor gryde.
  4. Tag det op og brun løg, hvidløg og krydderier.
  5. Kom tomatpuré på og rist det godt af.
  6. Kom de flåede tomater, kanel, stjerneanis, æbleeddike, salt og peber i.
  7. Lad retten simre ca. 1 time.
  8. Rist mandlerne i lidt olie eller smør på en pande.
  9. Kom halvdelen i retten sammen med halvdelelen af rosinerne og yoghurten.
  10. Lad retten simre i yderligere 30 min.
  11. Smag til med salt, peber, sukker, æbleeddike og evt. chili, hvis den skal have mere spark.
  12. Kog ris efter anvisning på pakken om kom en kanelstang og lidt stjerneanis ved.