Find butik
Ugens avis
Opskrifter
Fordelsapp
Køb online
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Kalkun med chili, ingefær og grøntsager
Kalkun med chili, ingefær og grøntsager
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g kalkuner i tern
2 fed hvidløg
2 løg
1 broccoli
4 gulerødder
1 bundt forårsløg
2 friske chilier
100 g frisk ingefær
1 dåse kokosmælk
0.5 dl sojasauce
2 limefrugter
lidt sukker
salt & sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Snit løg, hvidløg, ingefær og chili fint.
2.
Skær gulerødderne i små stave og pluk broccolien i buketter.
3.
Brun kalkunen i lidt olie i en wok og tag det op.
4.
Lad løg og hvidløg tage farve og kom ingefær, chili, soja og limesaft ved.
5.
Lad suppen koge lidt ind og smag til med salt, peber, sukker og lime.
6.
Kom kødet tilbage i wokken og tilsæt gulerødder.
7.
Lad det simre et par minutter til kødet er færdigt og gulerødderne stadig har bid.
8.
Kom broccolien ved og giv retten yderligere et minut eller to.
9.
Smag evt. til med mere lime, sukker, salt og peber.
10.
Hak forårsløg og vend det i retten til sidst.
11.
Anret det med dampede ris.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7882 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
364 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
34.1 %
7.3 g
Kulhydrat:
17.7 %
3.8 g
Fedt:
48.2 %
4.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;