Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
30-60 min
1 kalveculotte (1300 g)
1 tsk hvidløgssalt
1 tsk fem peber
Spidskålstzatziki:
400 g spidskål
1 spsk salt
3 dl græsk yoghurt 2 %
2 fed hvidløg
Skal af 1 økologisk citron
1 dl hakket dild
Kværnet peber
Saltkogte kartofler:
1 kg små kartofler, gerne med skal
1 spsk salt
Pynt: Dild
Kalveculotte med spidskålstzatziki

Kalveculotte med spidskålstzatziki

Sådan skal du gøre: 

Rids kalveculotten efter forskriften. Brun den af på en varm pande på alle sider. Kom kalveculotten i en passende bradepande, krydr med hvidløgssalt og kværnet fem peber. Kom evt. et stegetermometer i midten af kødet, og lad det stege ved 200°C i ca. 35 minutter. Tag stegen ud og lad den hvile i 20 minutter tildækket, inden udskæring.

Klargør kartofler og kom dem i en stor gryde. Tilsæt 1 spsk salt og lad kartofler koge helt fri for vand. Lige inden vandet fordamper rystes gryden, så saltet fordeles på alle kartoflerne.

Snit spidskål i tynde strimler, og kom den i en stor sigte. Drys med salt, og lad det trække i 15 minutter. Skyl herefter saltet af spidskålen i koldt vand, og pres håndfulde af spidskål fri for væde. Kom den drænede spidskål i en skål. Bland yoghurt, knuste hvidløg, citronskal, dild og peber, og vend det sammen med spidskålen. Skær skiver af kalveculotten og anret med spidskålstzatziki, saltkogte kartofler og pynt med dild.

 

Energi pr. person: 2784 kJ/663 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g
Fedt: 4,0 g

Kulhydrat: 8,0 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN