Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
SPAR tilbyder
I butikken
Kig efter Gul Pris
Vores udvalg
Grillinspiration
Tips & Tricks
Alt til grillen
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Kalvespidsbryst med peberrodssauce
Middagsretter
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Ingredienser
4 personer
1 stk / 600 g kalvespidsbryst10 stk peberkorn1 stk løg2 stk fed hvidløg1 kvist timian6 stk gulerødder0.5 pose ærter100 g smør1 l kogelage50 g revet peberrodÆbleeddikeSalt og peber
Sådan gør du
Kom kalvebrystet i en gryde og dæk med vand.
Kom peberkorn, løg, hvidløg, to gulerødder og timiankvist i gryden.
Bring i kog og skum for urenheder.
Lad det simre ca. 2,5-3 timer til kødet er mørt.
Lad det køle helt af i lagen – gerne til næste dag.
Når kødet er koldt skæres det ud i mundrette stykker.
Kog lagen ind til ca. 1/3, så den har en god kraftig smag.
Smelt smør i e gryde og tilsæt 1-2 dl. mel.
Pisk godt og tilsæt nu lagen lidt efter lidt.
Når saucen har en tyk konsistens og er kogt lidt ind er den klar.
Skær gulerødder i tern og lad dem simre ca. 5-6 minutter (skal stadig have bid).
Kom herefter kødet i lad det varme godt igennem.
Kom friskhøvlet peberrod i.
Smag til med salt, peber og æbleeddike.
Til sidst tilsættes ærter (skal bare have 1 minut).
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Uge avisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Facebook
Youtube