Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
30-60 min
Frikadelle med grøntsager:
500 g hakket kalv og svin
1 tsk salt
Kværnet peber
1 løg
1 gulerod
1 pastinak
2 æg
3 spsk mel
1 dl mælk
Smør og olie til stegning
Tomat- og avocadosalsa:
3 tomater
2 avocado
2 stk forårsløg
½ frisk chili
2 spsk hvidvinseddike
3 spsk olivenolie
½ tsk salt
Tilbehør: 4 stk pitabrød fra frost
Klassisk frikadelle med gulerod og pastinak, serveret med tomat- og avocadosalsa

Klassisk frikadelle med gulerod og pastinak, serveret med tomat- og avocadosalsa

Sådan skal du gøre: 

Bland hakket svin og kalv sammen med salt og kværnet peber og rør det sejt. Riv løg, gulerod og pastinak groft og vend det i farsen sammen med æg. Vend mel og mælk i og rør farsen til en ensartet konsistens. Lad farsen hvile i 30 minutter.

Til tomat- og avocadosalsa halveres tomater, som befries for kerner og skæres i grove tern. Halver avocado, fjern avocadosten og skær avocado i tern. Hak forårsløg og chili fint. Vend tomat og avocado sammen med forårsløg, chili, hvidvinseddike, olivenolie og salt.

Varm en pande op med lidt fedtstof, gerne lige dele olie og smør. Form frikadeller med en spiseske og fyld panden op. Lad dem i alt stege i ca. 6-7 minutter, til de er gyldne, sprøde og gennemstegte. Varm pitabrød i ovn eller på brødrister og halvér dem. Anret frikadeller med grøntsager sammen med tomat- og avokadosalsa og pitabrød.

 

Energi pr. person: 2987 kJ / 711 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 8,5 g

Fedt: 7,0 g

Kulhydrat: 12,5 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN