Konfektkugler med hvid og mørk chokolade

fork and spoon
Søde sager
clock
30-60 min
Konfektkugler med hvid og mørk chokolade
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

300 g marcipan30 g færdiglavet kaffe. Mængden af kaffe kan justeres efter ønsket smag Hvis mængden øges, bør man tilsætte lidt flormelis for bedre konsistens. 170 g hvid chokolade75 g mørk chokolade

Sådan gør du

Marcipan og kaffe æltes sammen, trilles til kugler og stilles på køl, så de er nemmere at overtrække med chokolade. 
Den hvide chokolade smeltes i vandbad og de afkølede kuglede vendes i chokoladen. Kuglerne kommes på et stykke bagepapir, så chokoladen kan størkne. Imens den hvide chokolade størkner, smeltes den mørke chokolade over vandbad og bruges til at pynte konfekten. Brug en ske til at lave striber over de hvide konfekt kugler.

Energi pr. person: 1449 Kj/345 kcal. 
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,9 g. 
Kulhydrat: 47,4 g.
Fedt: 28,5 g.