HjemOpskrifterKoteletter i fad med fløde

Koteletter i fad med fløde

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 800 g grisekoteletter
  • 250 g champignoner
  • 2 løg
  • 1 dåse hakket tomat
  • 2 tsk paprika
  • 0.25 liter fløde
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Krydr koteletterne og svits dem på panden ca. ½ min. på hver side og læg dem herefter i et fad.

  • 2.
    Steg løg og champignon på panden, tilsæt tomater og krydderier.

  • 3.
    Smag til med fløde og hæld sovsen over koteletterne.

  • 4.
    Sæt fadet i ovnen i ca. 20  minutter ved 200 grader.

  • 5.
    Tips: Serveres med ris eller kartoffelmos.

  • 6.
    Anret på en tallerkenen og pynt med persille.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5363 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
288 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 55 %9.3 g
Kulhydrat: 10.6 %1.8 g
Fedt: 34.4 %2.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;