Koteletter i fad med fløde

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
koteletter
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

800 g fadkoteletter250 g champignon2 løg1 ds. hakkede tomater2 tsk. paprika¼ l flødeSalt & peber

Sådan gør du

Krydr koteletterne og svits dem på panden ca. ½ min. på hver side og læg dem herefter i et fad.

Steg løg og champignon på panden, tilsæt tomater og krydderier. Smag til med fløde og hæld sovsen over koteletterne.

Sæt fadet i ovnen i ca. 20  minutter ved 200 grader.

Tips: Serveres med ris eller kartoffelmos. Anret på en tallerkenen og pynt med persille. 

 

Energi pr. person: 2423 Kj/ 577 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,5 g
Kulhydrat: 3,0 g

Fedt: 8,0 g