Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Koteletter i ”fad” med ris
Koteletter i ”fad” med ris
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
salt & sort peber
0
uden fedtkant grisekoteletter ca. 250 g
4 stk
olie
1 tsk
karry
1 tsk
løg skåret i tern
1 stk
champignoner
200 g
grøntsagsbouillon
0.5 liter
madlavningsfløde
2.5 dl
ris
125 g
Sådan gør du
1.
Kog risen ifølge tilberedning på pakken.
2.
Krydr kødet med salt og peber.
3.
Lad olien blive varm på en dyb pande ved god varme og brun koteletterne 1 minut på hver side.
4.
Tag kødet op på en tallerken.
5.
Kom karry, løg i tern og champignon i skiver på panden og steg under omrøring et par minutter.
6.
Tilsæt bouillonterning og Cremefine.
7.
Lad det koge nogle minutter før koteletterne lægges tilbage i saucen på panden.
8.
Kog ved svag varme 1½ minut, hvis koteletterne er 1 cm tykke og 4-5 minutter, hvis de er 2 cm tykke.
9.
Smag saucen til.
Ovnret
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6507 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
392 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.5 g
Protein:
33.1 %
7.6 g
Kulhydrat:
34 %
7.8 g
Fedt:
32.9 %
3.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;