Koteletter i ”fad” med ris

fork and spoon
Middagsretter
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

2- 4 koteletter uden fedtkant, ca. 250 gSalt og peber1 tsk olie1 tsk karry1 løg skåret i tern200 g champignon½-1 bouillonterning250 ml Cremefine madlavning, 7% 1 Gestus Parboiled kogeposeris, 125 g

Sådan gør du

Kog risen ifølge tilberedning på pakken.

Krydr kødet med salt og peber. Lad olien blive varm på en dyb pande ved god varme og brun koteletterne 1 minut på hver side. Tag kødet op på en tallerken. Kom karry, løg i tern og champignon i skiver på panden og steg under omrøring et par minutter. Tilsæt bouillonterning og Cremefine. Lad det koge nogle minutter før koteletterne lægges tilbage i saucen på panden. Kog ved svag varme 1½ minut, hvis koteletterne er 1 cm tykke og 4-5 minutter, hvis de er 2 cm tykke. Smag saucen til. 

Energi pr. person 2360 kJ- 560 kcal. Energifordeling: Fedt 27%. Kulhydrat 44%. Protein 29%.