Find butik
Ugens avis
Opskrifter
Fordelsapp
Køb online
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Koteletter i ”fad” med ris
Koteletter i ”fad” med ris
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
salt & sort peber
4 uden fedtkant grisekoteletter ca. 250 g
1 tsk olie
1 tsk karry
1 zittauerløg skåret i tern
200 g champignoner
½ liter grøntsagsbouillon
2½ dl madlavningsfløde 8%
125 g ris
SÅDAN GØR DU
1.
Kog risen ifølge tilberedning på pakken.
2.
Krydr kødet med salt og peber.
3.
Lad olien blive varm på en dyb pande ved god varme og brun koteletterne 1 minut på hver side.
4.
Tag kødet op på en tallerken.
5.
Kom karry, løg i tern og champignon i skiver på panden og steg under omrøring et par minutter.
6.
Tilsæt bouillonterning og Cremefine.
7.
Lad det koge nogle minutter før koteletterne lægges tilbage i saucen på panden.
8.
Kog ved svag varme 1½ minut, hvis koteletterne er 1 cm tykke og 4-5 minutter, hvis de er 2 cm tykke.
9.
Smag saucen til.
Ovnret
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7611 kj / 1819 kcal
Næringsindhold pr. 100g
459 kj / 110 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.4 g
Protein:
28.7 %
7.7 g
Kulhydrat:
29.4 %
7.9 g
Fedt:
41.9 %
5.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;