Find butik
Ugens avis
Opskrifter
Fordelsapp
Køb online
Specialøl
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Forskellige øltyper
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Kend dit affald
Tæt på råvaren
Hverdagstips
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Kylling i karry med ris
Kylling i karry med ris
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 kyllingefileter (bryst)
1 spsk smagsneutral olie
1 spsk smør
salt & sort peber
karrysauce
1 løg
30 spsk smør
2 tsk karry
1 tsk stødt gurkemeje
3 dl hønsebouillon
2 dl Cooking cream
1 æble
salt & sort peber
500 g ris
tilbehør
grøn salat
mangochutney
grofthakkede peanuts
SÅDAN GØR DU
1.
Dup kyllingebryst med et stykke køkkenrulle.
2.
Varm en pande op med smør og olie, steg kyllingebryst på begge sider i 5 minutter.
3.
Hak løget.
4.
Kom smør i en i gryde sammen med løg, karry og gurkemeje og lad det sautere i 2 minutter, uden at det brænder på.
5.
Kom hønsebouillon i lidt ad gangen og pisk det godt sammen.
6.
Tilsæt madlavningsfløde og lad det koge i 2 minutter.
7.
Skær æblet i tern, og kom det i saucen.
8.
Smag til med salt og peber.
9.
Servér med kogte ris, grøn salat, mangochutney og grofthakkede peanuts.
Gryderet
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13664 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
745 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
20.6 %
9.0 g
Kulhydrat:
52.4 %
23.0 g
Fedt:
27 %
5.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;