Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09-17

Lør/Søn: lukket

Det skal du bruge
30-60 min
4 stk kyllingebryst
1 spsk neutrale olie
1 spsk smør
Salt og peber
Karrysauce:
1 løg
30 g smør
2 tsk karry
1 tsk gurkemeje
3 dl hønsebouillon
2 dl madlavningsfløde
1 æble
Salt og peber
500 g kogte ris
Tilbehør: Grøn salat, mangochutney og grofthakkede peanuts
Tips til lidt ekstra: 

Server mangochutney og/eller grofthakkede peanuts til.

Server evt. en blandet grøn salat til.

Kylling i karry med ris

Sådan skal du gøre: 

Dup kyllingebryst med et stykke køkkenrulle. Varm en pande op med smør og olie, steg kyllingebryst på begge sider i 5 minutter. Hak løget. Kom smør i en i gryde sammen med løg, karry og gurkemeje og lad det sautere i 2 minutter, uden at det brænder på. Kom hønsebouillon i lidt ad gangen og pisk det godt sammen. Tilsæt madlavningsfløde og lad det koge i 2 minutter. Skær æblet i tern, og kom det i saucen. Smag til med salt og peber.

Servér med kogte ris, grøn salat, mangochutney og grofthakkede peanuts.

 

Energi pr. person: 2025 kJ/482 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g
Fedt: 5,0 g

Kulhydrat: 10,5 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN