Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Hele Danmarks lokale supermarked
Gul Pris
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Kylling i karry med ris
Kylling i karry med ris
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
kyllingefileter (bryst)
4 stk
smagsneutral olie
1 spsk
smør
1 spsk
salt & sort peber
0
karrysauce
løg
1 stk
smør
30 g
karry
2 tsk
stødt gurkemeje
1 tsk
hønsebouillon
3 dl
Cooking cream
2 dl
æble
1 stk
salt & sort peber
0
ris
500 g
tilbehør
grøn salat
0
mangochutney
0
grofthakkede peanuts
0
Sådan gør du
1.
Dup kyllingebryst med et stykke køkkenrulle.
2.
Varm en pande op med smør og olie, steg kyllingebryst på begge sider i 5 minutter.
3.
Hak løget.
4.
Kom smør i en i gryde sammen med løg, karry og gurkemeje og lad det sautere i 2 minutter, uden at det brænder på.
5.
Kom hønsebouillon i lidt ad gangen og pisk det godt sammen.
6.
Tilsæt madlavningsfløde og lad det koge i 2 minutter.
7.
Skær æblet i tern, og kom det i saucen.
8.
Smag til med salt og peber.
9.
Servér med kogte ris, grøn salat, mangochutney og grofthakkede peanuts.
Gryderet
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13664 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
745 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.8 g
Protein:
20.6 %
9.0 g
Kulhydrat:
52.4 %
23.0 g
Fedt:
27 %
5.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;