Kylling i karry med ris

fork and spoon
Middagsretter
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 stk kyllingebryst1 spsk neutrale olie1 spsk smørSalt og peberKarrysauce:1 løg 30 g smør2 tsk karry1 tsk gurkemeje3 dl hønsebouillon2 dl madlavningsfløde1 æbleSalt og peber500 g kogte risTilbehør: Grøn salat, mangochutney og grofthakkede peanuts

Sådan gør du

Dup kyllingebryst med et stykke køkkenrulle. Varm en pande op med smør og olie, steg kyllingebryst på begge sider i 5 minutter. Hak løget. Kom smør i en i gryde sammen med løg, karry og gurkemeje og lad det sautere i 2 minutter, uden at det brænder på. Kom hønsebouillon i lidt ad gangen og pisk det godt sammen. Tilsæt madlavningsfløde og lad det koge i 2 minutter. Skær æblet i tern, og kom det i saucen. Smag til med salt og peber.

Servér med kogte ris, grøn salat, mangochutney og grofthakkede peanuts.

 

Energi pr. person: 2025 kJ/482 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g
Fedt: 5,0 g

Kulhydrat: 10,5 g