Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
SPAR tilbyder
I butikken
Kig efter Gul Pris
Vores udvalg
Grillinspiration
Tips & Tricks
Alt til grillen
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Kyllingefrikassé
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Ingredienser
4 personer
1 kylling2 løg1 porre2 fed hvidløg1 citron10 peberkorn100 g smør1 dl hvedemelkyllingebouillon1 ps frosne ærter (friske i sæson)4 gulerødderCitronsaftDildPersilleSalt + peber
Sådan gør du
Kom kylling, løg, porre, 1 kvist timian og peberkorn i en gryde.
Dæk med vand og bring i kog. Skum for urenheder.
Lad kyllingen simre ca. 1 time til den er mør.
Tag kyllingen op og lad den køle lidt af. Kog bouillonen ind så den får en kraftig smag.
Pluk kyllingen i mindre stykker uden skind og ben.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel. Pisk godt så melet opløses.
Hæld langsomt bouillon på under piskning til den ønskede konsistens opnås.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Skræl gulerødder, skær dem i tern og kom i gryden. Lad dem koge ca. 5 min. (skal stadig være sprøde).
Kom kyllingen i og varm godt igennem. Kom ærterne ved de sidste par minutter.
Til sidst drysses med masser af friskhakket dild og persille.
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Uge avisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Facebook
Youtube