Laks med Hollandaise

clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 stk laks a ca. 150 g1 porre1 løg2 fed hvidløgLidt peberkornSalt2 spsk æbleeddike4 past æggeblommerCitronsaftSalt + peber250 g smør

Sådan gør du

  1. Hak løg, hvidløg og porrer.
  2. Kom i en gryde med vand sammen med peberkorn og lidt salt.
  3. Bring vandet i kog.
  4. Smelt smørret i en gryde til klaret smør.
  5. Kom laksen i med skindsiden opad. Koges ca. 10 min. Tag op og hold fisken varm.
  6. Varm æbleeddike, lidt citronsaft, salt og peber og 4 æggeblommer op (det er vigtigt, at det ikke bliver for varmt).
  7. Pisk det godt igennem inden smørret langsomt tilsættes lidt efter lidt.
  8. Pisk hele tiden så saucen ikke skiller
  9. Saucen skal være tyk og cremet.
  10. Smag til med salt, peber og æbleeddike.