Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Gul Pris
Hele Danmarks lokale supermarked
Grillinspiration
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Laks med Hollandaise
Laks med Hollandaise
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
laksefileter a ca. 150 g
4 stk
porre
1 stk
løg
1 stk
fed hvidløg
2 stk
lidt peberkorn
0
fint salt
0
æbleeddike
2 spsk
pasteuriserede æggeblommer
4 stk
friskpresset citronsaft
0
salt & sort peber
0
smør
250 g
Sådan gør du
1.
Hak løg, hvidløg og porrer.
2.
Kom i en gryde med vand sammen med peberkorn og lidt salt.
3.
Bring vandet i kog.
4.
Smelt smørret i en gryde til klaret smør.
5.
Kom laksen i med skindsiden opad.
6.
Koges ca. 10 min.
7.
Tag op og hold fisken varm.
8.
Varm æbleeddike, lidt citronsaft, salt og peber og 4 æggeblommer op (det er vigtigt, at det ikke bliver for varmt).
9.
Pisk det godt igennem inden smørret langsomt tilsættes lidt efter lidt.
10.
Pisk hele tiden så saucen ikke skiller Saucen skal være tyk og cremet.
11.
Smag til med salt, peber og æbleeddike.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13126 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1192 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
0.6 g
Protein:
15.1 %
10.6 g
Kulhydrat:
2.6 %
1.9 g
Fedt:
82.3 %
26.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
;