Find butik
Ugens avis
Fordelsapp
Opskrifter
SPAR tilbyder
Butikken
Gul Pris
Hele Danmarks lokale supermarked
Grillinspiration
Specialøl
Miljø & sundhed
Læs om vores initiativer
Miljø- & sundhedsmærker
Klimaråd
Ren Natur
Bestil online
Klik & Køb
Bestil hos Wolt
Hjem
Opskrifter
Langtidshævet brød
Langtidshævet brød
Måltidstype:
Morgenmad & Brunch
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 person
2 personer
3 personer
4 personer
5 personer
6 personer
7 personer
8 personer
9 personer
10 personer
11 personer
12 personer
kærnemælk
2 dl
lunkent vand
8 dl
gær
10 g
salt
2 spsk
rugmel
150 g
speltmel
150 g
hvedemel
800 g
Sådan gør du
1.
Bland mælk og vand og opløs gæren i det.
2.
Tilsæt salt.
3.
Tilsæt rugmel og speltmel.
4.
Kom hvedemel gradvist i.
5.
Dejen skal ikke æltes med hænderne men have konsistens som en meget tyk grød.
6.
Lad dejen koldhæve i 12-24 timer.
7.
Hæld dejen ud på en bageplade og lad den efterhæve 30-60 min.
8.
Bag i 15-20 min. på 250 grader.
9.
Skru ovnen ned på 160 grader og bag i yderligere 45-50 min.
Brød og boller
Morgenmad & Brunch
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15835 kj / 3782 kcal
Næringsindhold pr. 100g
738 kj / 176 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
-
3.3 g
Protein:
11.4 %
4.9 g
Kulhydrat:
83.1 %
36.1 g
Fedt:
5.5 %
1.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om SPAR
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
;