Find butik
Ugens avis
Køb online
Opskrifter
Fordelsapp
Specialøl
Forskellige øltyper
Øl og mad
Råvarer og Brygprocesser
Vi tilbyder
Go’ Hverdag
Hverdagstips
Kend dit affald
Tæt på råvaren
I butikken
Vores udvalg
Gul Pris
Grillunivers
Kød på grillen
Grillopskrifter på tilbehør
Miljø & sundhed
Læs om Miljø & sundhed
Klimaråd
Miljø- & sundhedsmærker
Ren Natur
Hjem
Opskrifter
Langtidshævet brød
Langtidshævet brød
Måltidstype:
Morgenmad & Brunch
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 dl kærnemælk
8 dl lunkent vand
10 g gær
2 spsk salt
150 g rugmel
150 g speltmel
800 g hvedemel
SÅDAN GØR DU
1.
Bland mælk og vand og opløs gæren i det.
2.
Tilsæt salt.
3.
Tilsæt rugmel og speltmel.
4.
Kom hvedemel gradvist i.
5.
Dejen skal ikke æltes med hænderne men have konsistens som en meget tyk grød.
6.
Lad dejen koldhæve i 12-24 timer.
7.
Hæld dejen ud på en bageplade og lad den efterhæve 30-60 min.
8.
Bag i 15-20 min. på 250 grader.
9.
Skru ovnen ned på 160 grader og bag i yderligere 45-50 min.
Brød og boller
Morgenmad & Brunch
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15835 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
738 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.3 g
Protein:
11.4 %
4.9 g
Kulhydrat:
83.1 %
36.1 g
Fedt:
5.5 %
1.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om Spar
Læs om SPAR
Job og karriere
Presse
Kontakt os
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
Tilmeld nyhedsbrev
Klik & Køb
Ugeavisen
Ugens avis
Tilmeld ugeavisen
Ikke modtaget ugeavisen?
Afmeld ugeavisen
Facebook
Youtube
;