Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 13

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Det skal du bruge
0-30 min
2 løg
2 fed hvidløg
Olivenolie fra Gestus til stegning
75 g pepperoni skåret i strimler fra Gestus
1 rød peberfrugt i strimler
1 fennikel i strimler
½ rød chili i små tern
1 tsk. fennikelfrø
1 dåse tomat koncentrat 140 g
2 laurbærblade
1 stilk rosmarin
Frisk timian
1 glas purerede tomater fra Gestus
Ca. 3 dl. vand
2 spsk. sukker
2 spsk. pesto rosso fra Gestus
Salt og peber
1 pakke Tagliatelle fra Gestus 500 g.

Luksuriøs tomatsovs

Sådan skal du gøre: 

Skær løg og hvidløg ud, og sautér det i olien i en gryde sammen med pepperonien. Tilsæt derefter fennikel, peberfrugt, chili og fennikelfrø. Når løg og grøntsager er møre, tilsættes tomatpure og varmes godt igennem, så smagsnuancer og sødme træder frem. Kom laurbær, rosmarin og timian ved, og hæld de purerede tomater og vandet i.

Lad det småsimre i 15-30 minutter, og smag til med sukker, der tager toppen af syren fra tomaterne. Smag til med pesto rosso og salt og peber.

 

Tip!

Server med Gestus-tagliatelle og revet ost. Så har du en virkelig lækker ret, som både børn og voksne kan lide.

 

Energi pr. person: 3.387,6 kJ / 809,3 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 4,7 g

Kulhydrat: 25,2 g

Fedt: 3,9 g 

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN